Zwemsport


Wil je zwemartikelen kopen bij Oomssport?

Van een kleine winkel in 1959 waar alles werd geregeld en verkocht van achter de toonbank, zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste sport speciaal winkels.

Het zwemmen zit in onze cultuur

Oomssport voor zwemmers door zwemmers. Met onze vestiging in Leiden gelegen aan het binnen en buiten zwembad De Vliet, zit het zwemmen diep geworteld in onze cultuur. Voor recreant tot wedstrijd zwemmer hebben wij de juiste zwemartikelen. Ben je op zoek naar goede kwaliteit zwemartikelen? Neem een kijk op onze webshop of kom langs in onze winkel in Leiden.

Stel een vraag aan onze zwemexperts

Ons personeel bestaat uit geoefende zwemmers: zij kunnen je dus uit eigen ervaring voorlichten over de mogelijkheden op zwemgebied en worden regelmatig geïnstrueerd over nieuwe producten en merken. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar één van onze winkels te komen, dan kun je ook een vraag stellen via de klantenservice. De klantenservice is te bereiken via klantenservice@oomssport.nl of bel naar 070-3298811.

Zwemuitrusting van Oomssport

Oomssport is gespecialiseerd in functionele zwemkleding. Door uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit heeft Oomssport een goede reputatie in Nederland opgebouwd. In onze winkels en webshop vindt u alles voor de zwemsport zoals: zwembroeken, badpakken, zwembrillen, neusklemmen, badmutsen, badslippers, badhanddoeken, tassen en trainingshulpmiddelen.

 

Onze kwaliteitsnormen

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vindt u alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de zwemsport speelt kwaliteit een grote rol. Bij lange afstand zwemmen, triatlon en wedstrijdzwemmen, waar kleding en uitrusting veel te verduren krijgen, is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de zwemsport kleding van hoge kwaliteit is.

 

Bezorgen

Is Oomssport te ver bij je vandaan? We versturen al jouw favoriete zwem artikelen graag per PostNL naar je toe.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.