Slijpstenen


Ben je op zoek naar de beste schaatsen slijpsteen?

Op het gebied van slijpstenen, polijststenen en diamant stenen om de langebaan schaatsen is Oomssport een echte specialist. Wij hebben het complete assortiment voor de recreant tot wedstrijdschaatser. Ideaal voor de natuurijsschaatser. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Viking, Zandstra, Foss, Dito, DMT en Arkansit. Van afbraamsteen tot diamant steen, en van polijstolie tot slijpsteen cleaner. Wij onderscheiden ons met een groot assortiment van Langebaan accessoires , kopen? Bestel nu jouw favoriete Langebaan artikelen online op Oomssport.nl. en Oomssport .be

Schaatsen slijp demonstraties

Wil je graag zelf leren je langebaanschaatsen te slijpen of wil je graag je skils verbeteren, bij Oomssport geven we regelmatig slijpdemonstraties, vraag naar de demo agenda?

Scherpe en goed geronde schaatsen is een must voor iedere schaatser. Het ronden,slijpen en polijsten van schaatsen is een vak apart.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.