Kinderschaatsen


Wilt u kinderschaatsen voor jongens en voor meisjes kopen?

Oomssport heeft een uitgebreid assortiment kinderschaatsen. Voor de allerkleinste hebben we verstelbare dubbelglijders vanaf maat 24 voor de eerste stapjes op het ijs. Ook hebben we de moderne versie van de Friese doorloper, de Zandstra Easy Glider. Vanaf maat 27 hebben we “echte” kinderschaatsen. Dat wil zeggen een schaatsschoen met een vast ijzer. Daarnaast hebben we een grote collectie verstelbare kinderschaatsen. Een verstelbare schaats is een schoen die vergroot kan worden, zodat de schaats meegroeit met de voet van het kind. Deze verstelbare schaatsen zijn er in verschillende uitvoeringen en typen.

Kinderen schaatsen

Noren kinderschaatsen

Voor langebaan kinderschaatsen hebben we verschillende keuzes: leren noren, hardboot noren, softboot noren en verstelbare noren.

Lederen noren zijn noren met een leren schoen, deze moeten goed passen. Zijn leren noren schaatsen te groot dan sta je vrij snel met de enkels te zwikken, hetgeen de schaatspret niet ten goede komt. Verkrijgbaar vanaf schoenmaat maat 30.

Hardboot noren zijn noren met een zachte binnenschoen met een harde buitenschoen meestal voorzien met één of meerdere clips, snallen of snelsluitingen. Deze schaatsen geven zeer goede steun aan de enkels. Meestal kan je deze schaatsen wel een maatje te groot kopen, zodat kinderen er niet te snel uit groeien. Verkrijgbaar vanaf maat 28.

Softboot noren zijn noren met een zachte schoen en die wel goede steun geeft aan de enkels. Verkrijgbaar vanaf maar 28.

Verstelbare kinderschaatsen.

Verstelbare noren zijn noren die verstelbaar zijn in 3 maten en hebben een harde buitenschoen met een zachte binnenschoen. Verkrijgbaar vanaf maat 28. We hebben deze van de merken Viking en Fila.

Hockey kinderschaatsenVoor de kinder hockeyschaatsen hebben we verschillende keuze, lederen hockeyschaatsen en verstelbare hockeyschaatsen.

Hockey en kunstschaatsen

Lederen hockey schaatsen hebben een stoere uitstraling met een gevoerde lederen schoen met een vast “Tuuk” ijzer hebben we vanaf maat 23.5.

Verstelbare hockeyschaatsen in stoere kleuren hebben een harde buitenschoen met een zachte binnenschoen verstelbaar in 3 maten. Verkrijgbaar vanaf maat 29.

Kunst kinderschaatsen

Voor de kinder kunstschaatsen hebben we verschillende keuze, lederen kunstschaatsen en verstelbare kunstschaatsen. Lederen kunst schaatsen hebben een charmante uitstraling, een gevoerde lederen schoen met een vast ijzer hebben we vanaf maat 24.

Verstelbare kunstschaatsen in leuke kleuren voor meisjes hebben een harde buitenschoen met een zachte binnenschoen verstelbaar in 3 maten. Verkrijgbaar vanaf maat 29.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Kinderschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod en door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik schaatsen voor kinderen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.