Schaatsen

Producten 1-24 van 250

12 24 36

Producten 1-24 van 250

12 24 36

Wilt u schaatsen kopen bij oomssport?

Van een kleine winkel in 1959 waar alles werd geregeld en verkocht van achter de toonbank, zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste schaats speciaalwinkels met de grootste voorraad en assortiment schaatsen, schaatskleding en accessoires van de Benelux. Zo hebben wij voor iedere tak van de schaats sport voor elk wat wils: ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, shorttrack schaatsen, natuurijs schaatsen en verstelbare kinder schaatsen.

 

Al sinds voor het bestaan van ons land zit het schaatsen diep verworteld in onze cultuur. Ook wij kunnen niet wachten tot er buitenijs is om deze sport met familie en vrienden te beoefenen. Bent u op zoek naar goede kwaliteit schaatsen? Neem een kijk op onze webshop of kom langs voor  in een van onze winkels in Den Haag en Leiden.

 

Schaats service

Oomssport is een echte schaats specialist. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber, en wij verhuren veel soorten schaatsen, inline-skates, en skeelers. In onze moderne werkplaats slijpen wij alle soorten schaatsen op professionele wijze en passen wij, als dat nodig is, de ronding aan. Daarnaast zorgt onze service afdeling voor het monteren en repareren van schaatsen en skeelers. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kleding en accessoires.

 

Ons personeel bestaat uit geoefende schaatsers: zij kunnen u dus uit eigen ervaring voorlichten over de mogelijkheden op schaats- en skeelergebied en worden regelmatig geïnstrueerd over nieuwe producten en merken.

 

Bezorgen

Is Oomssport te ver bij u vandaan? We versturen al uw favoriete schaats / skeeler artikelen graag per PostNL naar u toe.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.