jongensRoces Jokey 3.0 Boy Verstelbare Kinder Inline Skate
  • Aanbieding!
  • -€ 13,99
Laatste items in voorraad
jongens

Roces Jokey 3.0 Boy Verstelbare Kinder Inline Skate

€ 55,96 € 69,95
Zwart / Blauw Zwart / Rood 26-29 30-33 34-37 38-41Fila X-One Verstelbare Inline Skate
Laatste items in voorraad
jongens

Fila X-One Verstelbare Inline Skate

Zwart / Rood L (35-38) XL (38-41) S (29-32) M (32-35)


K2 Raider Verstelbare Kinder Inline Skate (Black / Lime) K2 Raider Verstelbare Kinder Inline Skate (Black / Lime) 2
Laatste items in voorraadPowerslide Phuzion Stargaze Verstelbare Kinder Inline Skate Powerslide Phuzion Stargaze Verstelbare Kinder Inline Skate 2
Laatste items in voorraadFila X-One Verstelbare Inline Skate (Zwart Roze) Fila X-One Verstelbare Inline Skate (Zwart Roze) 2
Laatste items in voorraad
Inline skates

Fila X-One Verstelbare Inline Skate (Zwart Roze)

Zwart / Roze L (35-38) XL (38-41) S (29-32) M (32-35)

Jongens inline skates kopen?

 

Bent u op zoek naar inline skates voor jongens? Dan bent u bij Oomssport aan het juiste adres! Wij verkopen een zeer uitgebreid aan skates voor jongens. Of het nu gaat om recreatief gebruik of dat het gaat om een fanatieker gebruik van de skates. U vindt het allemaal in ons assortiment.

 

Zitten inline skates anders dan schaatsen?

 

Ga je inline skaten in de periode dat schaatsen niet mogelijk is? Hou er dan rekening mee dat skates anders zitten dan schaatsen. Omdat je over een minder vlakke ondergrond beweegt dan bij schaatsen het geval is, is het van belang dat je meer ruimte houdt bij de tenen. Uiteraard niet te veel ruimte, maar anders kom je met je tenen constant tegen de voorkant aan. Dit kan zorgen voor blaren en pijnlijke tenen. Daarnaast zijn jongens inline skates kwa schoen vaak breder dan die van meisjes.

 

Jongens inline skates voor recreatief gebruik?

 

Ben je van plan om jongens inline skates voor recreatief gebruik te kopen? Dan adviseren wij voor skates te gaan met kleinere wielen. Met kleinere wielen heb je meer balans en ben je wendbaarder dan wanneer je voor de grotere wielen gaat. Zeker wanneer je een beginnend skater bent, is het handig om voor kleinere wielen te gaan. Wat zijn dan kleinere wielen? Wij adviseren een wielmaat tussen de 90mm en 100 mm, kleiner kan natuurlijk ook!

 

Wat voor soorten jongens inline skates zijn er?

 

Of u nou op zoek bent naar een recreatieve inline skate of een inline skate om mee te trainen op een wedstrijdbaan. Wij hebben een inline skate in ons assortiment. Ons assortiment gaat van een verstelbare jongens skate met verschillende standen zodat u er 4 verschillende maten van kunt maken, tot professionele jongens skates voor trainingen en wedstrijden. Daarnaast hebben we ook nog varianten waarbij u twee maten kunt wisselen door de binnenzool te verwijderen, deze zijn hier speciaal voor gemaakt. Hierbij zijn er verschillende opties kwa wielmaat en keuze in lagers. Ook kunt u bij ons terecht voor losse wielen en lagers. Kijkt u eens in ons online assortiment om een idee te krijgen van de verschillende skeelerproducten die wij aanbieden.

 

Komt u langs in een van onze winkels!

 

Een jongens inline skate bij ons in de winkel proberen? Dat kan natuurlijk ook! Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de pasvorm van de jongens inline skate, dus ook welke variant, wielmaat en lagers u moet kiezen voor optimaal skeeler en skateplezier.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking