Brillen


Wilt u een sportbril of skibril kopen?

Sport en schaatsbrillen

Wij hebben een ruim assortiment aan sportbrillen voor zowel de fanatieke sporter als de recreant. Zo hebben wij veel sinner sportbrillen die u beschermen tegen de zon en er voor zorgen dat uw ogen niet snel droog worden tijdens het sporten. Daarnaast hebben wij uiteraard ook oakley sportbrillen en frames waarmee u makkelijk switcht van sportbril voor buiten naar sportbril voor binnen door simeplweg een ander glas in het frame van u sportbril te zetten. Hiermee maakt u van uw bril gemakkelijk een schaatsbril voor als u in een hal schaatst.

Ski brillen

Een ski- of wintersport vakantie is een van de beste momenten van het jaar. Helaas kan wintersporten ook gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om de juiste kleding en uitrusting bij je te hebben. Naast een helm is een goede skibril natuurlijk belangrijk. Een skibril beschermt de ogen tegen fel zonlicht, uv-straling en opspringende sneeuw en vuil.

 

Onze kwaliteitsnormen

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vindt u alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de wintersport speelt kwaliteit een grote rol. Bij skiën, langlaufen, snowboarden of schaatsen, waar kleding en uitrusting veel te verduren krijgen, is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de wintersport bescherming waaronder helmen en skibrillen van hoge kwaliteit zijn.

 

UV-bescherming

Doordat je hoog in de bergen zit is de kans op schadelijk zonlicht groter. Bovendien weerkaatst het zonlicht via de sneeuw en ijs op je gezicht. Je zult het merken als je de goggle op de piste even kort af zet; het heeft een verblindend effect. Een goggle van Oakley of Sinner neemt deze factoren tijdens het skiën weg zodat je optimaal van je wintersport of natuurijs schaatstocht kunt genieten zonder pijnlijke ogen en schadelijke gevolgen. Alle Oakley en Sinner skibril lenzen bieden 100% UVA/UVB/UVC bescherming.

 

Damp en vocht

Een beslagen lens is zeer vervelend wanneer je net lekker aan het skiën of snowboarden bent. Condensvorming ontstaat door het grote verschil in temperatuur aan de buiten- en binnenkant van je bril. Om dit op te lossen zit in de skibrillen van Oakley en Sinner een dubbele lens.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.