Natuurijs


Heeft u een natuurijs schaats uitrusting nodig?

Op het gebied van natuurijs schaats artikelen of alternatieve Elfstedentocht accessoires is Oomssport de grootste echte specialist van de Benelux. Schaatsen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Bij Oomssport het grootste assortiment van de Benelux.

Met meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad hebben wij het complete assortiment voor de Weisensee schaatsers. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Voor de schaatsen O.a. Viking, Bont, Zandstra, Hunter, Craft, Nijdam, Salomon Freeskate. voor de kleding oa. Craft Odlo, Barts, Hunter, Oomssport huismerk artikelen.

Kinderschaatsen voor natuurijs

Van dubbelglijders, Easy Gliders voor de kinderen, verstelbare kinder schaatsen tot professionele kluunschaats. Wij onderscheiden ons met een groot assortiment buitenijs schaatsen voor kinderen.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Buitenijs schaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks gelepen, daarom worden alle nieuwe schaatsen bij Oomssport door ons standaard gratis vakkundig geslepen afgeleverd dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd gratis geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik beste buitenijs schaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...Alle nieuwe schaatsen worden gratis geslepen afgeleverd. Vakkundige service en montage…

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.