Kinderen


Wilt u een kinder skibril kopen?

Je favoriete kinder skibril voor de wintersport bestel je bij Oomssport.nl of kom langs in onze winkels in Den Haag en Leiden. Een goede bescherming voor uw ogen is belangrijk, dus een kinder skibril dragen is noodzaak. Zowel op de skipiste of tijdens uw natuurijs toertocht zoals de alternatieve elfstedentocht op de Weisensee op de schaats. De kinder skibril beschermt de ogen tegen fel zonlicht en opspringend vuil. Doordat je hoog in de bergen zit is de kans op schadelijk zonlicht groter. Bovendien weerkaatst het zonlicht via de sneeuw en ijs op je gezicht. Je zult het merken als je de kinder skibril op de piste even kort af zet; het heeft een verblindend effect. Een kinder skibril van Oakley of Sinner neemt deze factoren tijdens het skiën weg zodat je optimaal van je wintersport of natuurijs schaatstocht kunt genieten zonder pijnlijke ogen en schadelijke gevolgen.

Ski brillen.

 

Een ski- of wintersport vakantie is een van de beste momenten van het jaar. Helaas kan wintersporten ook gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om de juiste kleding en uitrusting bij je te hebben. Naast een helm is een goede kinder skibril natuurlijk belangrijk. Deze beschermt de ogen tegen fel zonlicht, uv-straling en opspringende sneeuw en vuil.

 

Onze kwaliteitsnormen.

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vindt u alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de wintersport speelt kwaliteit een grote rol. Bij skiën, langlaufen, snowboarden of schaatsen, waar kleding en uitrusting veel te verduren krijgen, is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de wintersport bescherming waaronder helmen en kinder skibrillen van hoge kwaliteit zijn.

 

UV-bescherming.

Doordat je hoog in de bergen zit is de kans op schadelijk zonlicht groter. Bovendien weerkaatst het zonlicht via de sneeuw en ijs op je gezicht. Je zult het merken als je de goggle op de piste even kort af zet; het heeft een verblindend effect. Een goggle van Oakley of Sinner neemt deze factoren tijdens het skiën weg zodat je optimaal van je wintersport of natuurijs schaatstocht kunt genieten zonder pijnlijke ogen en schadelijke gevolgen. Alle Oakley en Sinner kinder skibril lenzen bieden 100% UVA/UVB/UVC bescherming.

 

Beslagen.

Een beslagen lens is zeer vervelend wanneer je net lekker aan het skiën of snowboarden bent. Condensvorming ontstaat door het grote verschil in temperatuur aan de buiten- en binnenkant van je bril. Om dit op te lossen zit in de kinder skibrillen van Oakley en Sinner een dubbele lens.

Je kinder skibril doe je gemakkelijk om je schaatshelm of skihelm heen of over een lekker warme muts.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking