Dames


Wilt u een dames skibril kopen?

Je favoriete dames skibril voor de wintersport bestel je bij Oomssport.nl of kom langs in onze winkels in Den Haag en Leiden. Een goede bescherming voor uw ogen is belangrijk, dus een dames skibril dragen is noodzaak. Zowel op de skipiste of tijdens uw natuurijs toertocht zoals de alternatieve elfstedentocht op de Weisensee op de schaats. De dames skibril beschermt de ogen tegen fel zonlicht en opspringend vuil. Doordat je hoog in de bergen zit is de kans op schadelijk zonlicht groter. Bovendien weerkaatst het zonlicht via de sneeuw en ijs op je gezicht. Je zult het merken als je de dames skibril op de piste even kort af zet; het heeft een verblindend effect. Een dames skibril van Oakley of Sinner neemt deze factoren tijdens het skiën weg zodat je optimaal van je wintersport of natuurijs schaatstocht kunt genieten zonder pijnlijke ogen en schadelijke gevolgen.

 

Ski brillen

Een ski- of wintersport vakantie is een van de beste momenten van het jaar. Helaas kan wintersporten ook gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om de juiste kleding en uitrusting bij je te hebben. Naast een helm is een goede dames skibril natuurlijk belangrijk. Deze beschermt de ogen tegen fel zonlicht, uv-straling en opspringende sneeuw en vuil.

 

Onze kwaliteitsnormen

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vindt u alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de wintersport speelt kwaliteit een grote rol. Bij skiën, langlaufen, snowboarden of schaatsen, waar kleding en uitrusting veel te verduren krijgen, is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de wintersport bescherming waaronder helmen en dames skibrillen van hoge kwaliteit zijn.

 

UV-bescherming

Doordat je hoog in de bergen zit is de kans op schadelijk zonlicht groter. Bovendien weerkaatst het zonlicht via de sneeuw en ijs op je gezicht. Je zult het merken als je de goggle op de piste even kort af zet; het heeft een verblindend effect. Een goggle van Oakley of Sinner neemt deze factoren tijdens het skiën weg zodat je optimaal van je wintersport of natuurijs schaatstocht kunt genieten zonder pijnlijke ogen en schadelijke gevolgen. Alle Oakley en Sinner dames skibril lenzen bieden 100% UVA/UVB/UVC bescherming.

 

Beslagen

Een beslagen lens is zeer vervelend wanneer je net lekker aan het skiën of snowboarden bent. Condensvorming ontstaat door het grote verschil in temperatuur aan de buiten- en binnenkant van je bril. Om dit op te lossen zit in de dames skibrillen van Oakley en Sinner een dubbele lens.

Je dames skibril doe je gemakkelijk om je schaatshelm of skihelm heen of over een lekker warme muts.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.