Bivakmutsen


Wilt u een bivakmuts of face protector kopen?

Op het gebied van bivak mutsen of face protector is Oomssport een echte specialist.

Wij hebben het complete assortiment bivak mutsen, onmisbaar voor de winter.

Voor de wintersporter, schaatser, fietser die in de winter door fietst en ook voor de motor en scooterrijder hebben wij een zeer groot assortiment bivakmutsen en facemasks.

De nieuwste bivak mutsen kopen?

We hebben verschillende merken, o.a. Craft, Odlo, Oakley, Barts, Ripcap, Veel bivakmutsen passen ook onder een schaatshelm, als helmmuts. Blijf warm met een bivakmuts voor dames en heren, functioneel en isolerend tijdens het schaatsen, fietsen maar ook voor andere sporten of dagelijks gebruik in de winter. Houd een droog en warm hoofd ook voor de wintersport. Prachtige bivak mutsen kopen?

Wij hebben een grote collectie thermo bivakmutsen voor de natuurijs schaatser of de Weisensee.

Voor zeer koude weersomstandigheden hebben een groot assortiment bivakmutsen en face masks. Dunne thermo bivakmutsen of juist van dikker materiaal voor zeer koude omstandigheden. De zeer intensive sporter zal eerder kiezen voor een dunnere bivakmuts van thermo en goed vochtregulerend materiaal.

Wil je een Ripcap muts kopen?

De mutsen en bivakmutsen van het merk Ribcap met schokabsorberend materiaal, ideaal voor schaatsen. Bestel via de webshop of kom langs in een van onze winkels

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.