Goalie sticks

Bauer GS Supreme S170 Goal Stick (Zwart)
Laatste items in voorraad
Bauer GS Vapor X 2.9 Goal Stick (Senior)
Laatste items in voorraad
Bauer GS Vapor X900 Goal Stick (Wit / Zwart)
Laatste items in voorraad

Wilt u een ijshockey Goaliestick kopen?

Bij Oomssport hebben wij behalve voor veldspelers bij ijshockey ook veel voor goalies. Bij ons heeft u keuze uit verschillende goalie sticks van merken als Bauer en CCM! Mocht er geen goalie stick voor u tussen staan kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Oomssport is uw Authorised Premium dealer.

Dan ben je bij Oomssport aan het juste adres. Oomssport is uw Authorised Premium dealer van de merken Bauer en CCM Hiermee voldoet Oomssport aan alle hoge kwaliteitseisen die de deze merken stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de ijshockey producten en een groot en compleet assortiment ijshockey producten. Ook op het gebied van service en garantie kan je het terecht bij een Authorised Premium dealer.

Ben je op zoek naar een ijshockey Goalystick?

Voor iedere ijshockey speler een geschikte ijshockey stick, Youth, Junior, Intermediate, Senior, voor links en rechtshandige spelers. Een ijshockey stick voor op natuur ijs of voor profesional ijshockey speler, wij hebben de geschikte ijshockey stick.

Oomssport heeft het grootste assortiment van de Benelux.

Wij hebben meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad bij Oomssport Den Haag en Leiden. Met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij hebben een groot assortiment ijshockey sticks, tape, stick verlengers, pucks.

Stel een vraag aan één van onze schaatsexperts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en ijshockey specialist sinds 1959.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking