Jassen

Oomssport Schaats- / Fietsjack Oomssport Schaats- / Fietsjack 2
  • Aanbieding!
  • -€ 30,00
Laatste items in voorraad
Odlo Zeroweight Windproof Warm Jack Dames Odlo Zeroweight Windproof Warm Jack Dames 2
  • Aanbieding!
  • -€ 47,98
Laatste items in voorraad
Craft Rime Jacket Dames (Grijs / Sprint) Craft Rime Jacket Dames (Grijs / Sprint) 2
  • Aanbieding!
  • -€ 39,98
Laatste items in voorraad

Enorme kortingen op schaatsjassen en skijassen bij de Oomssport Premium Outlet.

Oomssport Premium Outlet staat voor een zeer breed assortiment schaatsen, schaatskleding, winter natuurijs toertocht kleding, skates en skeelers van premium-merken tegen outlet-prijzen. Kwaliteitskleding in alle maten en kleuren met hoge kortingen!

Vernieuwd met extra lage prijzen!

Van jassen, broeken en truien tot mutsen en ondergoed, sjaals, thermo en sokken voor dames, heren en kinderen. Kleding voor schaatsers en skaters. Dames, heren, kids, basic, trendy, stoer, sportief, modieus, functioneel, technisch, exclusief. Als het maar schaatsen en skeelers is en wij er achter staan. En outletprijzen, dus alles met mooie kortingen!

Uitverkoop van onder andere schaats- en skeeler kleding.

Schaats- en skeeler kleding moeten u passen en moeten bij u passen. U wilt kunnen vergelijken en kunnen voelen wat de verschillen zijn. Vandaar dat we er zo ontzettend veel verschillende van hebben.

Schaats- en langebaan kopen met korting!

Zoveel mensen zoveel wensen: allemaal verschillende schaatsers en die we allemaal willen bedienen. En we willen uw keuze niet beperken tot één mogelijkheid: vandaar die enorme hoeveelheid merken en modellen.

100% schaatsen en skeelers, 365 dagen per jaar voor een aangename prijs!

Wij verkopen geen andere sportartikelen, daar zijn we ook niet mee bezig. Wij verkopen uitsluitend schaatsen en skeelers, dat is onze focus en daar weten we alles van.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking