CCM

Producten 1-24 van 30

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 30

Pagina
12 24 36

Wilt u ccm schaatsen kopen?

Wij van Oomssport zijn een Authorized CCM Pro store, dit wil zeggen dat wij onze CCM schaatsen verkopen met de grootst mogelijke kennis. Wij staan altijd klaar om jou te voorzien van het beste en meest persoonlijke advies.

Waar komen CCM schaatsen eigenlijk vandaan?

CCM schaatsen komen uit het Canadese Montreal. Oorspronkelijk is het bedrijf opgericht als een bedrijf dat zich richtte op fietsen. De naam staat dan ook voor Canada Cycle & Motor Co. Ltd. Na enige tijd is CCM doorgestart en kwam de focus enkel te liggen op ijshockey. Het is dan ook inmiddels de grootste concurrent van het andere grote hockeymerk, Bauer.

Welke type CCM schaatsen verkopen wij?

Uiteraard verkopen wij allerlei verschillende CCM ijshockeyschaatsen. Het zijn allerlei type modellen die voor elke type ijshockeyer weer geschikt zijn. CCM heeft de type lijnen Tacx, Jetspeed, Ribcor. Zo staat het ene model bekend op de hoge te behalen snelheid, maar het andere model is weer meer geschikt voor wendbaarheid. Uiteraard hebben wij ook modellen voor de beginnende ijshockyer, maar ook de pro hebben wij de beste modellen op voorraad.

Welk model CCM schaatsen past het beste bij jou?

Ben je benieuwd welk model nou het beste bij jou stijl past of bij jou ervaring? Kom dan eens langs in onze winkel in de Uithof in Den Haag of in onze winkel in Leiden. We bekijken samen met jou welk model het beste bij je past. Uiteraard kunnen we je ook telefonisch helpen om voor jou de beste keuze te maken, hierna kun je ze snel en eenvoudig online bij ons bestellen.

Op zoek naar een ander merk schaatsen dan CCM?

Bekijk dan eens al onze andere modellen ijshockeyschaatsen! Wellicht is Bauer een merk dat beter bij je wensen aansluit, of kan Roces je uiteindelijk meer bekoren. Er zit altijd wel een paar schaatsen bij wat past bij jou stijl en ervaring.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.