CCM


Wilt u CCM schaatsen kopen?

Wij van Oomssport zijn een Authorized CCM Pro store, dit wil zeggen dat wij onze CCM schaatsen verkopen met de grootst mogelijke kennis. Wij staan altijd klaar om jou te voorzien van het beste en meest persoonlijke advies.

Waar komen CCM schaatsen eigenlijk vandaan?

CCM schaatsen komen uit het Canadese Montreal. Oorspronkelijk is het bedrijf opgericht als een bedrijf dat zich richtte op fietsen. De naam staat dan ook voor Canada Cycle & Motor Co. Ltd. Na enige tijd is CCM doorgestart en kwam de focus enkel te liggen op ijshockey. Het is dan ook inmiddels de grootste concurrent van het andere grote hockeymerk, zoals Bauer.

Welke type CCM schaatsen verkopen wij?

Uiteraard verkopen wij allerlei verschillende CCM schaatsen. Het zijn allerlei type modellen die voor elk type ijshockeyer weer geschikt zijn. CCM heeft de type lijnen Tacx, Jetspeed, Ribcor. Zo staat het ene model bekend om de hoge te behalen snelheid, maar het andere model is weer meer geschikt voor wendbaarheid. Uiteraard hebben wij ook modellen voor de beginnende ijshockyer, maar ook voor de pro hebben wij de beste modellen op voorraad.

Welk model CCM schaatsen past het beste bij jou?

Ben je benieuwd welk model het beste bij jouw stijl past of bij jouw ervaring? Kom dan eens langs in onze winkel in de Uithof in Den Haag of in onze winkel in Leiden. We bekijken samen met jou welk model het beste bij je past. Uiteraard kunnen we je ook telefonisch helpen om voor jou de beste keuze te maken, hierna kun je ze snel en eenvoudig online bij ons bestellen.

Op zoek naar een ander merk schaatsen dan CCM?

Bekijk dan eens al onze andere modellen ijshockeyschaatsen! Wellicht is Bauer een merk dat beter bij je wensen aansluit, of kan Roces je uiteindelijk meer bekoren. Er zit altijd wel een paar schaatsen bij wat past bij jouw stijl en ervaring.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

CCM schaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen daarom worden alle nieuwe schaatsen bij Oomssport door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik CCM schaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959.

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.