Wat kun je allemaal huren bij Oomssport?

Verhuur

Oomssport Schaatsverhuur (Niet voor op natuurijs!)

Naast de mogelijkheid om schaatsen bij ons te leasen kun je ook schaatsen bij ons huren. Wij verhuren schaatsen zolang er ijs ligt op de 400 meter baan. Voor lesschaatsers maar ook individuele rijders of voor grote groepen, hebben wij schaatsen te huur. Je kunt dan kiezen uit hockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, combinoren en klapschaatsen. De grootste maat die wij verhuren is maat 50.

Tip: komt u met een grote groep? vul dan eerst het volgende formulier in neem dit mee naar de winkel, dit scheelt u veel tijd in de winkel. Schaatsverhuur lijst

 Hockeyschaatsen

  €   6,50

 Kunstschaatsen

  €   6,50

 Lage noren

  €   6,50

 Combinoren

  €   6,50

 Marathon mid hoog

  € 10,00

 Kluun schaatsen

  € 15,00

 Klapschaatsen

  € 15,00


Oomssport Schaatslease

Je kunt bij ons ook voor een seizoen schaatsen leasen. Dit is ideaal voor zowel volwassenen, kinderen en schaatscursisten. Je krijgt dan de schaatsen tussen 1 september en 1 april in bruikleen. 
Deskundige medewerkers van Oomssport zullen je helpen bij het maken van de juiste maatkeuze. Tevens kun je de schaatsen gedurende het seizoen te ruilen voor een andere maat.

Oomssport Thule Bagagebox Verhuur

Oomssport verhuurt ook Thule Bagage/skiboxen. Ideaal voor tijdens de wintersport of zomervakantie. Bekijk snel onze thule pagina of bel met onze winkel in den haag 070-3298811.
 

Oomssport Mountainbike Verhuur

Aangrenzend aan onze winkel in den Haag vind u het Uithof mountainbike parcours. Dit parcours is perfect voor beginnende mountainbikers of rijders die hun techniek willen verbeteren. Heb je geen eigen mountainbike dan kun je die bij ons huren. Wij verhuren wij Merida mountainbikes met 27.5 inch en 29 inch wielen. Je kunt de mountainbikes voor verschillende perioden huren:

 Per 3 uur

  €   17,50

 Per dag

  €   25,00

 Per weekend

  €   45,00

 Per week

  € 100,00

Fietsen drager vanaf 

  €     4,95

Je ontvangt een schone fiets, we zien de fiets graag ook weer schoon retour. Binnen een straal van 1 km van de Uithof bevinden zich 2 fiets afspuitplaatsen, de Mc Wash en Easy Wash. Voor €5,00 per fiets kunnen wij hem voor je schoonmaken.

Ons advies is om eerst te bellen voor beschikbaarheid. Veel fietsplezier.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.