Skiboxen

Thule Dakdragers Verhuur vanaf 3,50 per dag
Thule 780 Verhuur vanaf 7,95 per dag

Dakkoffer en Skibox huren?

Tijdens een wintersportvakantie kunt u veel extra bagageruimte gebruiken. Niet alleen voor uw ski’s of snowboard, maar ook voor stokken, helm en schoenen. Een dakkoffer of ski box biedt in zo’n geval uitkomst, zeker als u met meerdere personen in een auto reist en u alle ruimte nodig heeft. Maar ook op uw wintersportbestemming is een dakkoffer handig om uw ski’s, snowboard en andere spullen dagelijks te kunnen vervoeren zonder dat uw auto vol komt te liggen met materiaal.

Voor iedere wintersporter een geschikte dakkoffer!

Tijdens een zomervakantie kunt u veel extra bagageruimte gebruiken. Een dakkoffer of bagagebox biedt in zo’n geval uitkomst, zeker als u met meerdere personen in een auto reist en u alle ruimte nodig heeft. Maar ook op uw zomer vakantiebestemming is een dakkoffer handig om uw spullen dagelijks te kunnen vervoeren zonder dat uw auto vol komt te liggen met materiaal.

Iedere zomervakantie een geschikte dakkoffer!

Bagage koffer en Dakkoffer huren

Bij Oomssport Den Haag en Leiden kunt u terecht voor het huren van skiboxen, bagageboxen en dakkoffers van het gerenommeerde Zweedse merk Thule. Thule dakkoffers zijn er in verschillende vormen, kleuren en inhoudsmaten. De kleinste koffer heeft een inhoud van 250 liter, de grootste van 520 liter. Sterk, waterdicht en afsluitbaar. Dakkoffers van Thule zijn gemaakt van stevig, vorm- en stootvast kunststof dat niet verkleurt.

Imperial huren

Heeft u een imperial voor de montage van een dakkoffer op uw dak?

Bij Oomssport kunt u terecht voor het huren van een Thule Universele allesdrager.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking