Oomssport- Thule 780 Atlantis huren?
Oomssport- Thule 780 Atlantis huren?

Thule 780 Verhuur vanaf 7,95 per dag

€ 7,95
Incl. BTW

De Thule 780 Atlantis bagagebox, skibox, dakkoffer biedt top van de reeks functies. De geïntegreerde metalen versterking strips en 'Power-Grip' bijlagen geven de box een enorme draagkracht en zorgt voor eenvoudige en snelle montage. De meeste boxen kunnen worden geopend vanaf beide zijden van het voertuig. De boxen hebben een 3-punts sluitsysteem dat opereert vanuit een centrale toets. Het slot heeft een ingebouwde veiligheidsfunctie die de sleutel verhindert verwijderd als de sloten niet volledig bezet.


Oomssport   verhuurt en verkoopt  de kwaliteits  dakdragers, bagage boxen, skiboxen en fietsdragers van het bekende merk  THULE. Onze monteurs monteren deze vakkundig en professioneel.


Makkelijk huren bij Oomssport, 7 dagen per week open en 5 koop avonden geopend. Reserveer tijdig dit voorkomt teleurstelling.

Maat
  • 1 Dag
  • 1 Week
  • 2 Weken
  • 3 Weken


Voorraad van onze winkels:

De Thule Atlantis bagagebox biedt top van de reeks functies. De geïntegreerde metalen versterking strips en 'Power-Grip' bijlagen geven de box een enorme draagkracht en zorgt voor eenvoudige en snelle montage. De meeste boxen kunnen worden geopend vanaf beide zijden van het voertuig. De boxen hebben een 3-punts sluitsysteem dat opereert vanuit een centrale toets. Het slot heeft een ingebouwde veiligheidsfunctie die de sleutel verhindert verwijderd als de sloten niet volledig bezet. Type: Atlantis 780 L x B x H (mm): 1960 x 780 x 440 Inhoud (L): 480 Max. Laadvemogen 75 kg

Thule780verhuur
2000 Items
1000000017618
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.