Schaatsverhuur

Oomssport Schaatsverhuur 10 Rittenkaart

Schaatsen huren? Niet voor Buiten of Natuurijs.

Voor lesschaatsers maar ook individuele rijders of voor grote groepen, hebben wij schaatsen te huur. Er is keus uit hockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, combinoren, klapschaatsen; verkrijgbaar van maat 27 tot en met 47: de grootste aantallen van Nederland! Wij verhuren alleen tijdens de recreatie schaatsuren van de schaatsbaan, zowel in Den Haag en Leiden. Voor nieuwe schaatsen bent u bij ons ook op het juiste adres: wij hebben de grootste sortering A-merken en accessoires van Nederland op voorraad.

 

Naast de mogelijkheid van "schaatsen lease" blijft ook de mogelijkheid tot het huren van schaatsen bestaan. Wij verhuren alleen in het schaatsseizoen, globaal van 1 oktober tot en met 31 maart* (*kijk voor openingstijden voor Den Haag op de site van De Uithof  en voor Leiden op Schaatshal Leiden).

 

Zomerijs

Sinds een paar jaar is de schaatsbaan De Uithof in de zomermaanden ook met de ijshockeybaan geopend waardoor er ook een mogelijkheid bestaat om bij ons ook in de zomermaanden de schaatsen te huren.

 

 

*Uitsluitend op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

*Wanneer u na de huur periode overgaat tot aanschaf nieuwe schaatsen, dan krijgt u éénmalig de schaatshuur terug.

 

 

10 Rittenkaart

Bent u een frequent schaatser, we hebben ook aantrekkelijk geprijsde rittenkaarten, 10 keer halen en 9 keer betalen.
 

Schaatsverhuurlijst

Tip: komt u met een grote groep? vul dan eerst het volgende formulier in neem dit mee naar de winkel. dit scheelt u veel tijd in de winkel. Schaatsverhuur lijst

 

 Hockeyschaatsen

  €   7,50

 Kunstschaatsen

  €   7,50

 Lage noren

  €   7,50

 Combinoren

  €   7,50

 Marathon mid hoog

  € 10,00

 Kluun schaatsen

  € 15,00

 Klapschaatsen

  € 15,00

Helm

€ 2,50

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking