Bauer Nexus E4 IJshockey Stick (Intermediate)
Bauer Nexus E4 IJshockey Stick (Intermediate)

Bauer Nexus E4 IJshockey Stick (Intermediate)

Laatste items in voorraad
€ 149,95
Incl. BTW
Kleur
  • 55 Flex
  • 65 Flex
Maat
  • P92 Links
  • P92 Rechts


Voorraad van onze winkels:

Maak kennis met de E4. Dit gaat de Nexus 3N vervangen als onze stick met topprestaties op de markt voor onze Nexus-familie. Een paar belangrijke kenmerken die u als consument wilt weten:

 

Ten eerste is er het gewicht - dit is het beste gewicht in deze prijsklasse op de markt, met een gewicht van 425 gram. Dit komt door de hoeveelheid koolstofvezel dat in de stick verwerkt is.

 

U zult merken dat we een grote focus leggen op bladtechnologie in al onze prijspunten. Wat we hier hebben, is onze DUAL CELL-TECHNOLOGIE. Dat betekent dat we een mix van twee verschillende vormen hebben, een zachtere vorm aan de onderkant om het puckgevoel te verbeteren en een lichter schuim aan de bovenkant om het gewicht te verminderen.

 

Het andere belangrijke kenmerk is dat we 100% koolstofvezel in het blad hebben gestopt. We hebben veel proeven gedaan en veel getest met atleten voor deze prijs, en we erkenden dat veel van het gevoel dat ze genieten voortkomt uit de hoeveelheid koolstofvezel die we in ons blad hebben.

 

Wanneer u deze nieuwe bladkern en de gewichtsvermindering koppelt, bieden we een meer dynamische release ten opzichte van onze 3N.

1059847A
2 Items
688698547382
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking