Bauer Nexus Performance IJshockey Stick (Junior)
Bauer Nexus Performance IJshockey Stick (Junior)

Bauer Nexus Performance IJshockey Stick (Junior)

Laatste items in voorraad
€ 99,95
Incl. BTW
Kleur
  • 40 Flex
Maat
  • P92 Links
  • P92 Rechts


Voorraad van onze winkels:

We zeiden dat gevoel belangrijk was. Na urenlang testen op het ijs en in het laboratorium in combinatie met feedback van spelers, weten we dat het mes onze focus moet zijn om te winnen. We hebben een constructie ontwikkeld die het gevoel in alle prijsklassen maximaliseert - met een EXTREEM gemakkelijke manier om door de lijn heen te verkopen.

Beginnend met de E3 met behulp van CELL CORE-technologie, heeft het omhoog gaan van elk prijspunt een extra functie die het puckgevoel in alle situaties zal verbeteren. Dit is een combinatie van bladkern / koolstofvezel. En het leidt allemaal tot SYNC - waar CONNECTECH het gevoel naar een hoger niveau tilt. Het heeft niet alleen een responsieve rubberen laag tussen de kern en koolstofvezel in het blad zoals GEO - het draagt ​​die responsieve laag door de hele stick - en verbindt een speler met zijn stick zoals niets in de hockeyindustrie.

Met behulp van een mix van technologieën die zich richten op een combinatie van gewichtsvermindering en duurzaamheid, is dit de lichtste collectie sticks die Bauer ooit op de markt heeft gebracht. Innovatie en waarde stimuleren op elk prijspunt.

De E3 is 15 gram lichter dan de N37

De E4 is 10 gram lichter dan de 3N

1060230
2 Items
688698549492
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.