Algemene voorwaarden

Oomssport.nl (hierna te noemen Oomssport) is een webshop die is opgezet door Oomssport te Den Haag en Leiden. Oomssport is gevestigd aan de Jaap Edenweg 10, 2544 NL te Den Haag en als zodanig ingeschreven bij de KvK Den Haag onder nummer 27060619.

 

1. Bestelling voorwaarden

Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Oomssport heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zetfouten in de webshop.

2. Bevestiging ontvangst

Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en e-mail adres.

3. Overeenkomst

Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met Oomssport waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met de, in deze overeenkomst vermelde, gegevens. Waarbij Oomssport de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen. 

4. Transport en kosten

Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Oomssport en gaat over op het moment van aflevering aan u. De kosten voor de door u gedane bestelling bedragen: Verzendkosten € 5,- bij een bestelling onder € 70,00. Hierboven zijn de verzendkosten gratis.

5. Levering

Levering geschiedt doorgaans 1 werkdag na ontvangst van betaling. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden na-geleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan binnen 14 dagen worden teruggestort.

6. Retouren

U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour zenden, kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met factuurkopie retour gezonden te worden aan Oomssport, Jaap Edenweg 10, 2544 NL, Den Haag. Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 werkdagen het bedrag worden teruggestort. Oomssport heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren, en in overleg met u, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten.

7. Garantie

Is er iets aan de hand met een product dat u bij Oomssport.nl heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op Oomssport.nl voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt door Oomssport.nl opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant. 

8. Klachten

Alle klachten of opmerkingen zullen door Oomssport in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via info@oomssport.nl of per telefoon op nummer: +31(0)70-3298811. Klachten zullen zo snel mogelijk worden afgehandeld.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.