Oomssport is de allround wintersport specialist op het gebied van al jouw wintersport materiaal. Al vanaf 1959 is Oomssport de schaats- en skeelerspecialist van Den Haag en Leiden. Op schaatsslijp gebied geniet Oomssport van landelijke bekendheid. Alle type schaatsen worden vakkundig geslepen, gepolijst en gerond. Het professioneel onderhoud van jouw ski’s en snowboard is ook mogelijk bij Oomssport. Bij Oomssport ben je aan het goede adres voor het laten waxen, slijpen en/of het afstellen van uw ski’s of snowboard.

Onderhoud van schaatsen

Kunstschaatsen, ijshockeyschaatsen, shorttrack schaatsen… elk type schaats heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Natuurlijk wil je met het scherpst geslepen ijzer op het ijs staan. Wij kunnen met onze professionele rondingsmachines vrijwel iedere gewenste ronding slijpen. Indien nodig slijpen we de schaatsen ook nog met de hand na.

Ski’s en snowboard onderhoud

Klaar voor het winterseizoen met ski’s of een snowboard in perfecte conditie? Geef ze een onderhoudsbeurt bij Oomssport! Je kunt ervoor kiezen om het materiaal alleen te laten waxen of afstellen, maar wij kunnen jouw ski’s of snowboard ook voorzien van een uitgebreide onderhoudsbeurt en eventuele reparatie. De werkzaamheden die wij hiervoor uitvoeren zijn onder andere het reinigen en voorslijpen van het belag en hot waxen.

Maak een afspraak of loop binnen!

Breng je ski’s of snowboard langs in een van onze filialen in Den Haag of Leiden. Tijdens de wintermaanden kun je je materiaal binnen 4 tot 5 dagen weer ophalen. Je kunt gewoon bij ons binnen lopen voor een onderhoudsbeurt. Liever op afspraak? Kies voor het onderhoud van schaatsen, ski’s of snowboard. Vervolgens kun je het gewenste type onderhoud toevoegen aan je winkelmandje. In het bestelproces krijg je daarna de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het filiaal in Den Haag of Leiden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking