Overweegt u een bezoek aan Oomssport in Den Haag? Dan heeft u geluk, want in onze winkel in Den Haag gebruiken we de geavanceerde Oomssport 3D voetanalyse om voor u de perfecte pasvorm te vinden. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte schoenen.

Hoe werkt de Oomssport 3D voetanalyse?

Stap 1: Scannen om data te verzamelen

Bij de eerste stap, het scannen van uw voet, wordt in een paar tellen een 3D-afbeelding van uw voet gemaakt nadat u op het apparaat stapt, met sokken of blote voeten. De scanner gebruikt een voetprofielsysteem dat zeven punten op uw voet in kaart brengt en de belangrijkste gebieden identificeert die extra aandacht nodig hebben voor de beste mogelijke pasvorm.

Stap 2: Analyseren van de gegevens

Daarna komt het analyseren. Het geïntegreerde meetsysteem analyseert uw voet in een mum van tijd en geeft nauwkeurige informatie over de lengte, breedte en diepte van uw voetprofiel. Met deze belangrijke informatie en slimme algoritmes weet de Oomssport 3D voetanalyse precies welke ruimte en ondersteuning uw voet van hiel tot teen nodig heeft.

Stap 3: Een pasvorm op maat kiezen

Last but not least, het passen. Met de exacte kennis van uw voet kan een expert van Oomssport precies bepalen welke maat het beste bij u past.

Bij Oomssport doen we er alles aan om u de beste pasvorm te bieden.

We verwelkomen u graag in onze winkel in Den Haag om deze geavanceerde technologie zelf uit te proberen en uw perfecte schoenen te vinden. Langskomen kan natuurlijk altijd. Indien u eerst belt voor een afspraak, staat een expert volgens afspraak voor u klaar.

U kunt een afspraak maken via 070 329 8811. Tot ziens!

Scherm 3D scanner
Oomssport 3D scanner
3D scans van voeten
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking