Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Kunstrijden

Kunstschaatskleding gezocht?

Doe je aan kunstschaatsen en ben je op zoek naar speciale kunstschaatskleding? Dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van schaatsen en de daarbij horende kleding! Wij zijn gevestigd in Den Haag (De Uithof) en in Leiden. Dus kom je er niet helemaal uit dan ben je altijd welkom in onze winkels. We hebben hier specialisten in dienst die je perfect kunnen helpen bij het maken van jouw keuze. Niet in de gelegenheid om naar onze winkels toe te komen? Neem dan eens telefonisch of via de e-mail met ons contact op, ook zo kunnen we je van dienst zijn.

Kunstschaatskleding en de beroemde kunstschaatspakjes

Doe je aan kunstschaatsen, dan ben je wellicht op zoek naar de beroemde kunstschaatspakjes of jurkjes. Wij hebben diverse in ons assortiment. Met name van het bekende merk op dit gebied: Mondor. Naast de pakjes hebben wij ook de bekende boot covers, om jou kunstrijdschaatsen op een chique manier te ‘verpakken’. Uiteraard kun je ook voor al je speciale leggings en traingsbroeken bij ons terecht.

Op zoek naar speciale panty voor kunstrijden?

Ook voor een speciale panty voor deze sport kun je bij ons terecht. We hebben diverse huidkleurige panty’s op voorraad. We hebben een variant met voet, klittenband en een variant waarbij deze over de boot (schaats) heen gaat. Naast panty’s hebben we ook een body verkrijgbaar.

Bekende merken!

Bij ons is een groot assortiment kunstschaatskleding te vinden. We hebben grote merken als Mondor, Jerry’s, Primavera en Harry’s Horse. Eigenlijk van alles wat!

Kom je er niet helemaal uit?

Weet je niet helemaal zeker welke kleding je nu precies moet hebben? Of welke maat het beste voor je geschikt is? Kom dan de kleding eens passen in onze winkels of neem direct telefonisch contact met ons op.

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4