Langebaan

Wil je langebaan en noren schaatsen kopen?

Op het gebied van langebaan schaats artikelen of noren accessoires is Oomssport de grootste schaatsspecialist van de Benelux. Wij hebben het complete assortiment voor dames, heren en kinderen.

Oomssport heeft het grootste assortiment van de Benelux.

We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Viking, Bont, Zandstra, Cado Motus, Maple, Evo, Hunter, Craft, Nijdam, Salomon Freeskate. Van Easy Glider voor de kinderen tot professionele klapschaats. Wij onderscheiden ons met een groot assortiment van Langebaan schaatsen , kopen? 

Authorized specialist shop

Wij van Oomssport zijn van meerdere merken een Authorized specialised premium dealer, dit wil zeggen dat wij hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die de merken stelt aan haar Premium Specialist Dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de langebaan producten en een groot en compleet assortiment  producten zoals schaatsen, klapschaatsen, slijpartikelen en accessoires. Ook voor service en garantie kan je het beste terecht bij een specialist Authorized Dealer.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Buitenijs schaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod en door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd gratis geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik beste langebaan schaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...Alle nieuwe schaatsen worden gratis geslepen afgeleverd. Vakkundige service en montage…

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.