Layer 1

Ben je op zoek naar thermo onderkleding, laag 1.

Bij langebaan schaatskleding werken we met een drie laagssysteem. We beginnen met een basislaag, dit is een laag die ervoor zorgt dat je lichaam warm en droog blijft. Dit wordt direct op de huid gedragen. Als laag twee wordt er een isolerende laag gebruikt. De laatste laag is een winddichte en/of waterdichte laag. Al deze schaatskleding is speciaal gemaakt om mee te sporten. Schaatskleding biedt een goede bewegingsvrijheid en ademen zeer goed.

Basislaag,  Thermo onderkleding laag 1.

De basislaag moet strak op de huid zitten. Op deze manier werkt de thermokleding het beste. Het moet dus direct op de huid! Er mogen geen t-shirts of iets dergelijks onder.

Craft is bij schaatskleding de meest gebruikte onderkleding. Deze thermokleding houd je droog en warm. Deze kleding is 100% polyester maar zeer prettig om te dragen. Er zijn allerlei verschillende soorten shirts en broeken. Korte mouwen, lange mouwen, met col, zonder col, lange broek, korte broek. Voor als het echt koud is hebben we ook windvangers. Deze schaatskleding heeft aan de voorkant (waar je de meeste wind vangt) een winddichte laag. Dit houd je warmer, omdat je niet afkoelt door de wind. Van Craft verkopen wij drie soorten kleding. Be Active, dit is het meest gebruikte type. Een ander type is Be Active Extreme. Dit is de lichtgewicht versie van de Be Active. Dit shirt zit strakker om het lijf en is lichter om te dragen. Wat warmte betreft zijn ze ongeveer gelijk. Als laatste heb je de Stay Cool. Dit shirt helpt je om de warmte en het zweet van je lijf af te voeren. Daarom is het een ideaal shirtje voor in de zomer.

Odlo heeft twee types onderkleding. De gewone wintershirts en de extra dikke wintershirts. Beide types zijn te krijgen in lange mouw, met col en rits en broeken zowel kort als lang. Net als bij Craft hebben ze ook een winddichte lijn.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.