Klapschaatsen

Ben je op zoek naar klapschaatsen?

Op het gebied van klapschaatsen is Oomssport een echte schaats specialist. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder, liefhebber en natuurijs schaatser.

Klapschaatsen kopen?

We hebben verschillende merken en het grootste assortiment klapschaatsen van de Benelux. Onder andere de merken Viking, Zandstra, Raps, Evo, Maplez, Bont. Van de meeste klapschaatsen in ons uitgebreide assortiment kan u de schoen en het klapschaats onderstel zelf samenstellen.

Wat zijn de verschillen?

Bij iedere stap dat een klapschaats model duurder wordt, word het ijzer meestal harder en van betere kwaliteit, het ijzer blijft langer scherp en heeft meer glijvermogen. De hardheid van het ijzer wordt uitgedrukt in Rockwell.

Een ijzer kan in het lemmet gelijmd worden maar ook gepunt last of laser las zoals bij het top model van Viking.

De beugel, het klapveersysteem en draaipunt bepalen de precisie, nauwkeurigheid en kwaliteit van het materiaal bepalen de prijs van het klapsysteem.

Oomssport uw klapschaats specialist

Uw keuze monteren, afstellen en slijpen wij zeer vakkundig. De schaatsen worden gebruiksklaar afgeleverd. Losse schaatsschoenen, schaats ijzers en klapschaats onderstellen vind u in de volgende categorie van deze webshop. Homepagina/ langebaan/ losse schoenen schoenen en Homepagina/ schaatsen/ langebaan/ onderstellen.

Klapschaatsen huren.

Bij Oomssport hebben we een groot assortiment huurschaatsen, we hebben onder ander ook Viking klapschaatsen en Freeskate - Salomon kluunschaatsen om te huren.

Viking klapschaatsen testen, try before you buy!

Je wil graag nieuwe Viking klapschaatsijzers kopen en weet niet zeker welk type klapschaats voor jou het best geschikt is, dan biedt Oomssport je de gelegenheid om de topmodellen klapschaats ijzers zelf uit te proberen. Van te voren reserveren is aan te bevelen.

Softbootnoren met klapschaats

Enkele softboot noren worden compleet afgeleverd. De Semi-Softboot is een schoen die minder steun biedt bij de enkels dan een hardboot, maar kent nog steeds veel comfort en een makkelijke instap. De semi-softboot kan gecombineerd worden met een klapschaats ijzer en een vast ijzer. …

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.