Combinoren

Combinoren en softboot noren kopen?

Combinoren combineren een Noren onderstel (zowel een vast ijzer als een klapijzer) met een stevige schalen schoen van kunststof. Veel modellen gebruiken klittenband of een snelsluiting (buckle) om de schoen dicht te maken. Dit model noor biedt zeer veel stabiliteit, is warmer en past zich moeiteloos aan de voet aan; zeer geschikt derhalve voor recreatieve of beginnende schaatsers die ontspannen en zonder pijn willen schaatsen. Combinoren kunnen schoenen hebben met een verschillende ‘hardheid’. We hebben combinoren voor dames, heren en kinderen.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Combinoren schaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, Met meer dan 25.000 schaats- en skeeler artikelen op voorraad hebben wij volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks gelepen, daarom worden alle niuwe schaatsen bij Oomssport door ons standaard gratis vakkundig geslepen afgeleverd dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd gratis geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik de beste combinoren schaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...Alle nieuwe schaatsen worden gratis geslepen afgeleverd. Vakkundige service en montage…

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Stel een vraag aan onze klantenservice.

Oomssport is er voor schaatsers door schaatsers, waar u ook gaat schaatsen onze schaatsexperts hebben het juiste advies voor u.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.