Dames

Wilt u dames combinoren kopen?

De combinoren voor dames hebben de volgende eigenschappen:

- Dames combinoren hebben een Noren onderstel met een stevige schalen schoen van kunststof.

- Dames comfortnoren kun je zowel in een klap variant als een vaste variant verkrijgen.

- Veel dames comfotschaatsen gebruiken klittenband of een snelsluiting om de schoen dicht te maken.

- Dames combinoren bieden zeer veel stabiliteit, is warmer en past zich moeiteloos aan de voet aan. Vandaar dat dames combinoren zeer geschikt zijn voor recreatieve of beginnende schaatsers die ontspannen en zonder pijn willen schaatsen.

- Dames combinoren kunnen schoenen hebben met een verschillende ‘hardheid’.

Softboot noren

De softboot is een lagere, soepele schoen die meer bewegingsvrijheid geeft en ‘diep zitten’ mogelijk maakt. Softboots zijn gemaakt van nylon, polyester en/of mesh.

Semisoft boot noren

De Semi-Softboot biedt minder steun bij de enkels dan een hardboot, maar kent nog steeds veel comfort en een makkelijke instap. U heeft meer vrijheid in de schaats, maar daardoor ook minder controle en minder grip op het ijs. Deze dames combinoren zijn geschikt voor de recreatieve schaatser die snel en makkelijk op het ijs wil staan. Momenteel zijn er ook verstelbare semi-soft boot schaatsen voor kinderen verkrijgbaar.

Hardboot noren

De Hardboot dames combinoren hebben een harde schalen schoen met buckels waardoor hij gemakkelijker is aan te trekken en prijstechnisch gunstiger is. Nadeel is dat ‘diep zitten’ bij deze schoen lastig is en u dus minder grip op het ijs heeft. De keuze in hardboot dames combinoren is beperkt. Een voorbeeld is de Combi II van Viking.

Verstelbaren combinoren voor Kinderen

Schaatsen voor kinderen worden meestal op de groei gekocht en moeten dus bij voorkeur verstelbaar zijn. Hoewel veel kinderen beginnen met ijshockey- of kunstschaatsen, zijn er wel degelijk ook kleine in maat verstelbare combinoren te koop. Een populair model is de Viking multi combinoor.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Voor een scherpe prijs, volledig aanbod en door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik Viking combinoren schaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.