IJshockey

Producten 1-24 van 186

12 24 36

Wil je ijshockeykleding kopen?

Ben je op zoek naar alle ijshockeykleding die je maar kunt bedenken? Dan ben je bij Oomssport uit Den Haag en Leiden aan het juiste adres! Oomssport heeft het grootste assortiment ijshockey kleding en bescherming van de Benelux. Wij hebben wij een zeer breed assortiment aan ijshockeykleding in ons assortiment. Of het nu gaat om ijshockey bescherming of om complete teamoutfits? Wij hebben het allemaal. Ook voor de referee en de goalie hebben wij vanalles verkrijgbaar.

Ijshockeykleding als protectie

Ben je op zoek naar ijshockey kleding of bescherming? Ben je op zoek naar een nieuwe jockstrap voor de beste bescherming? Of wellicht naar een neck guard, of elbowpads? Je kunt het allemaal vinden bij ons. Maar ook met onze shoulderpad modellen kun je weer de beste duels aan. Je complete bescherming outfit kun je vinden bij Oomssport. Ook voor de goalie hebben wij alle beschermings materialen verkrijgbaar.

Op zoek naar teamwear of NHL merchandise?

Kan je team wel nieuwe teamwear gebruiken als complete ijshockeytenues? Die kun je bij ons zeker vinden! Maar ook je favoriete NHL merchandise is bij ons verkrijgbaar. Ga voor een muts, hoody of longsleeve van je favoriete NHL team! Dan loop jij er in ieder geval als een echte fan bij.

Ijshockeykleding voor de goalie

Ben jij een ijshockeygoalie? Dan ben je vast op zoek naar specialie kleding voor jou. Wij hebben deze kleding voor jou geselecteerd en dat moet je keuze vermakkelijken. Denk aan de beschermende goal jock. Maar ook de broodnodige goal pads kun je bij ons verkrijgen.

Ijshockeykleding liever passen?

Ben je er niet zeker van of je ijshockeykleding past? Kom dan eens langs in onze winkel in Den Haag (De Uithof) of in Leiden. Wij hebben specialisten in dienst die jou met je keuze kunnen helpen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en voorbereid op het ijs staat!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.