Marchese


Oomssport is door Jackson Ultima Matrix gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Jackson Ultima stelt aan haar Authorised Premium dealers.
Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Jackson Ultima producten en een groot en compleet assortiment Jackson Ultima Matrix kunstschaats ijzers. Ook op het gebied van Matrix slijpen, montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Jackson Ultima Matrix assortiment van de Benelux.

Jackson Ultima kunstschaats ijzers is een exclusief merk en verkrijgbaar bij de twee Oomssport echte winkels van Oomssport Den Haag en - Leiden. Jackson Ultima schaats ijzers is in Nederland en België hét kunstschaats merk met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Matrix Supreme. Binnen de verschillende product lijnen zijn er meerdere modellen beschikbaar. Het verschil tussen de modellen zit vooral in de hardheid, tandsetting en radius van het schaats ijzer. Bij duurdere ijzers, wordt de tandsetting anders, hebben de ijzers meer glijvermogen en blijven langer scherp. Jackson Ultima kunstschaats ijzers vakkundig monteren en professioneel slijpen.

Worden nieuwe Jackson Ultima Matrix kunstschaats ijzers bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen. Wij hebben een speciale houder om Matrix ijzers vakkundig en professioneel te kunnen slijpen. Nieuwe Matrix schaatsen worden bij Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar Jackson Ultima kunstschaatsen kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Jackson Ultima schaatsen. Jackson Ultima schaatsijzers koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden! Betalen kan veilig met Creditcard, iDeal of Paypal. Snelle bezorging.

Oomssport klantenservice

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube daar vind u een serie vlogs met tips voor de kunstschaats sport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.