Zandstra


Zandstra schaatsen

Ben je op zoek naar goede schaatsen? Kijk dan eens naar het Nederlandse merk Zandstra. Het bedrijf Zandstra werd al in 1825 opgericht, maar ging pas in 1925 Zandstra schaatsen maken. Daarvoor maakte het bedrijf touwen en zadels. Vandaag de dag zijn Zandstra schaatsen een begrip in de schaatswereld; of het nu gaat om Zandstra noren, Zandstra combinoren of zelfs Zandstra skeelers.

Wij zijn een gecertificeerde Zandstra dealer!

Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die Zandstra stelt aan zijn Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies: of het nu Nijdam skeelers of Nijdam schaatsen zijn, wij weten er raad mee. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Zandstra schaatsen in ons assortiment

Zandstra schaatsen zijn er in allerlei varianten en types. Wij verkopen echter alleen de Zandstra schaatsen voor de hele kleintjes en beginners:

  • Zandstra Unlimited Basic 1650
  • Zandstra Easy Glider 180

Ieder model heeft zijn eigen voordelen ten opzichte van de andere. De Unlimited Basic van Zandstra is uitermate geschikt voor beginnende schaatsers omdat hij veel stabiliteit biedt. De Easy Glider van Zandstra is al jarenlang een begrip, heel veel jonge kinderen leren op schaatsen op de Easy Glider. De Easy Glider is ook beschikbaar voor de grotere maten, maar we raden volwassenen toch écht een schaats met schoen aan.

Zandstra schaatsen bij Oomssport

Oomssport is dé schaats- en skeelerspecialist bij jou in de buurt. We hebben twee echte, fysieke winkels en bestaan al sinds 1959. Of je nu zoekende bent naar Zandstra schaatsen of skeelers en schaatsen van een heel ander merk; bij ons zit je goed. Heb je advies nodig? Neem dan vooral contact op of kom langs. Expertise zit bij ons in het bloed. Onze professionele winkelmedewerkers zullen jou altijd netjes te woord staan en van passend advies voorzien.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.