Vragen?   Bel ons op 070-3298811

IJshockey

Ijshockeyschaatsen kopen?

Ben je op zoek naar een nieuw paar Ijshockeyschaatsen om mee te knallen op de ijsbaan? Dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres! Wij zijn authorised reseller van topmerken als Bauer, CCM, Fila en Roces! Voor elk type ijshockeyer hebben wij wel een gepast paar schaatsen op voorraad. Welk merk of welk type past het beste bij jou?

Ijshockeyschaatsen voor de wedstrijd hockeyer en de liefhebber

We hebben een zeer uitgebreid assortiment ijshockeyschaatsen. Met ons assortiment kunnen wij zowel de liefhebber, die het heerlijk vindt om op deze schaatsen te rijden, als de pro bedienen. De pro of de reguliere hockeyer stelt natuurlijk andere eisen aan zijn of haar schaatsen dan de liefhebber doet. Onze medewerkers in onze winkels kunnen je dan ook helpen welke schaatsen het beste bij je passen.

Welke merken IJshockeyschaatsen?

We hebben verschillende merken IJshockeyschaatsen, uiteraard hebben wij alle topmerken in ons assortiment. We lichten er graag een aantal voor je uit.

Bauer ijshockeyschaatsen

Wie kent ze niet, ijshockeyschaatsen van Bauer. Dit Amerikaanse topmerk levert al jarenlang de meeste topmodellen af. Wanneer je voor een topmerk als Bauer gaat weet je zeker dat je gaat voor een innovatief merk, dat enkel topkwaliteit levert. Ga je voor Bauer, bekijk dan het complete assortiment Bauer schaatsen.

CCM ijshockeyschaatsen

De grootste concurrent van Bauer, CCM IJshockeyschaatsen. Het Canadese merk is al jarenlang een van de topspelers op het gebied van ijshockey. Menig topspeler speelt op deze toonaangevende ijshockeyschaats. Ben je benieuwd welke topschaatsen van CCM in ons assortiment zitten? Bekijk dan ons complete assortiment CCM ijshockeyschaatsen.

Losse ijzers voor je ijshockeyschaatsen nodig?

Ben je niet op zoek naar een complete schoen voor je ijshoceyschaats, maar enkel naar een ijzer? Dan kan natuurlijk ook! Wij bieden naast complete schaatsen ook losse ijzers aan. Per merk hebben wij een behoorlijk assortiment losse ijzers. Dit is natuurlijk een ideale uitkomst wanneer je schoenen nog prima in orde zijn.

Artikelen 1 tot 12 van 78 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 78 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5