Oomssport Schaatsverhuur (niet voor op natuurijs!)

Naast de mogelijkheid om schaatsen bij ons te leasen kun je ook schaatsen bij ons huren. Wij verhuren schaatsen zolang er ijs ligt op de 400 meter baan. Voor lesschaatsers maar ook individuele rijders of voor grote groepen, hebben wij schaatsen te huur. Je kunt dan kiezen uit hockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, combinoren en klapschaatsen. De grootste maat die wij verhuren is maat 50.

Tip: komt u met een grote groep? Vul dan eerst het volgende formulier in neem dit mee naar de winkel, dit scheelt u veel tijd in de winkel.

Door de tijdsblokken op ijsbaan is er een kans dat u langer moet wachten op uw huur schaatsen. Wees verstandig en kom ruim op tijd.

Schaatsverhuur tarieven

 Hockeyschaatsen

  €   7,50

 Kunstschaatsen

  €   7,50

 Lage noren

  €   7,50

 Combinoren

  €   7,50

 Softbootnoren (Viking unlimited)

  € 10,00

 Kluun schaatsen

  € 15,00

 Klapschaatsen

  € 15,00

 Schaatshelm

  € 2,50

schaatsmaat

Oomssport Schaatslease

Je kunt bij ons ook voor een seizoen schaatsen leasen. Dit is ideaal voor zowel volwassenen, kinderen en schaatscursisten. Je krijgt dan de schaatsen tussen 1 september en 1 april in bruikleen. Deskundige medewerkers van Oomssport zullen je helpen bij het maken van de juiste maatkeuze. Tevens kun je de schaatsen gedurende het seizoen ruilen voor een andere maat.

Oomssport Thule Bagagebox Verhuur

Oomssport verhuurt ook Thule Bagage/Skiboxen. Ideaal voor tijdens de wintersport of zomervakantie. Bekijk snel onze thule pagina of bel met onze winkel in Den Haag: 070-3298811.

Oomssport Mountainbike Verhuur

Aangrenzend aan onze winkel in Den Haag vindt u het Uithof mountainbike parcours. Dit parcours is perfect voor beginnende mountainbikers of rijders die hun techniek willen verbeteren. Heb je geen eigen mountainbike dan kun je die bij ons huren. Wij verhuren Merida mountainbikes met 27.5 inch en 29 inch wielen. Je kunt de mountainbikes voor verschillende perioden huren:

 Per 3 uur

  €   19,50

 Per dag

  €   27,50

 Per weekend

  €   47,50

 Per week

  € 100,00

Fietsen drager vanaf 

  €     4,95

Je ontvangt een schone fiets, we zien de fiets graag ook weer schoon retour. Binnen een straal van 1 km van de Uithof bevinden zich 2 fiets afspuitplaatsen, de Mc Wash en Easy Wash. Voor €5,00 per fiets kunnen wij hem voor je schoonmaken.

Ons advies is om eerst te bellen (070-3298811) voor beschikbaarheid. Veel fietsplezier.

Oomssport skeeler en inline skate verhuur

Bij oomssport kunt u ook inline skates huren, daarnaast kunt u ook de benodigede skate bescherming bij ons huren! Rondom de onze vestiging in de Uithof vind je veel geasfalteerde fietspaden door zowel stad als natuur waar je heerlijk kunt skaten!

 Inline skates

  €   7,50

 Helm

  €   2,50

 Beschermset

  €   3.50

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking