Oomssport- Viking schaatsvet- kopen?
Oomssport- Viking schaatsvet- kopen?

Viking Schaats Vet

€ 6,50
Incl. BTW

Berg uw schaatsen goed en beschermt op.
Om roestvorming te voorkomen adviseren wij u uw schaatsen dun in te smeren met een laagje schaatsvet.  Wel de schaatsen goed drogen voordat u het Viking schaatsvet aanbrengt.
Deze universele schaatsvet is te gebruiken voor schoen en ijzer. Voor optimale bescherming van uw schaatsschoen kunt u deze ook licht insmeren met schaats vet. Daarna op een droge plaats opbergen. Dit schaatsvet is ook te gebruiken voor hockey en kunstschaatsen.

Maat
  • 50 ml
  • 100ml


Voorraad van onze winkels:

Berg uw schaatsen goed en beschermt op. Om roestvorming te voorkomen adviseren wij u uw schaatsen dun in te smeren met een laagje schaatsvet. Wel de schaatsen goed drogen voordat u het Viking schaatsvet aanbrengt. Deze universele schaatsvet is te gebruiken voor schoen en ijzer. Voor optimale bescherming van uw schaatsschoen kunt u deze ook licht insmeren met schaats vet. Daarna op een droge plaats opbergen. Dit schaatsvet is ook te gebruiken voor hockey en kunstschaatsen.

05100202
19 Items
8718969892438

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.