Video - Interview met marathon schaatsster Jane Ravestein.

Jane Ravestein (nr 92) gaat haar 10e seizoen in. Jane is vaste klant bij Oomssport, daarom stelden we een aantal vragen aan haar. Dit seizoen rijdt Jane bij team Mastermind. Samen met Emma Engberts, Jessica Merkens en Nicky van Leeuwen vormen zij een team van 4. Wedstrijden rijden ze op bijna alle 400 meterbanen in Nederland. Ook gaan ze voor natuurijswedstrijden naar Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Falun). Het mooiste blijft uiteraard natuurijs in Nederland, met nog altijd de hoop op een Elfstedentocht.

Read more

Video - Interview met Michelle de Bruijn, ex marathon schaatsster en team manager van team Nedflex.

Interview met Michelle de Bruijn, team-manager Team Nedflex Deze week hebben we een leuk interview voor jullie met ex marathon schaatsster en team manager van team Nedflex, Michelle de Bruijn! Wij zijn als Oomssport nauw betrokken bij de ploeg.

Read more

Video - Interview over fietskleding met Craft Nederland met Huub Stamsnieder

Bij Oomssport werken we al vele jaren prettig samen met Craft sportswear. Bij Oomssport hebben we dan ook vrijwel de gehele collectie van Craft sportswear uit voorraad leverbaar. We willen je graag meer vertellen over de mensen achter het merk Craft. Vandaar dat we vandaag te gast zijn bij Huub Stamsnieder in de dealer showroom van Craft Nederland. Craft maakt in hun formule gebruik van hun 3-lagen standaard. Dit zorgt voor optimale bescherming en behoud van je lichaamstemperatuur wanneer je aan verschillende weersomstandigheden wordt blootgesteld. Van regen tot brandende zon, Craft heeft kleding voor jouw specifieke wens.  

Read more
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking