Video - Interview met marathon schaatsster Jane Ravestein.

Jane Ravestein (nr 92) gaat haar 10e seizoen in. Jane is vaste klant bij Oomssport, daarom stelden we een aantal vragen aan haar.

Dit seizoen rijdt Jane bij team Mastermind. Samen met Emma Engberts, Jessica Merkens en Nicky van Leeuwen vormen zij een team van 4. Wedstrijden rijden ze op bijna alle 400 meterbanen in Nederland. Ook gaan ze voor natuurijswedstrijden naar Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Falun). Het mooiste blijft uiteraard natuurijs in Nederland, met nog altijd de hoop op een Elfstedentocht.

Jane is op haar 7de/ 8ste jaar begonnen met schaatsen. Eerst langebaan, maar al snel combineerde ze die wedstrijden met marathon wedstrijden. Daar lag haar kracht en passie. Het spel, de tactiek en de onderlinge strijd. Een hele mooie sport.

Op dit moment is ze in voorbereiding voor de winter. De Zomertraining ook wel genoemd. Jane verteld over de soort trainingen die ze doet en geeft tips over conditie, interval en krachttrainingen. Ze traint hard om haar doelen te bereiken. Hopelijk zien we haar komend seizoen op het podium staan.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking