Skeelers

Producten 1-24 van 136

12 24 36

Producten 1-24 van 136

12 24 36

Wil je skeelers of skates kopen?

Op het gebied van skeelers is Oomssport de grootste skeeler specialist van de Benelux. Met meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen hebben wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Is er in de zomer geen ijs op jouw schaatsbaan? Blijf in topconditie door in de zomer door te gaan met skeeleren!

Hoe moeten de skeeler schoenen zitten?

Een skeelerschoen heeft het uiterlijk van een schaatsschoen. Skeelers hebben een lage harde schoen met een carbon of kunststof kuip. Vaak is deze schoen thermoplastisch vervormbaar. Bij een skeelerschoen moet je er rekening mee houden dat je over een slechtere ondergrond rijd dan met schaatsen. Het is belangrijk dat je bij een skeelerschoen een beetje ruimte hebt bij de tenen, niet teveel maar net niet tegen de voorkant is wel prettig. Ook zullen de voeten door warmte in de zomer wat meer uitzetten dan in de winter. Belangrijk, let er op dat je niet slipt in de schoenen, dit zorgt voor blaren en geeft minder controle tijdens het rijden

Thermoplastische schoen

Een gedeelte van de collectie skeeler schoenen is thermoplastisch vervormbaar. Dit betekent dat de schoenen in de oven verwarmd kunnen worden en zo vervormd kunnen worden naar de voeten. Belangrijk, je mag niet op de schoenen gaan staan wanneer deze verwarmd zijn in de oven! Wij adviseren de schoen 24 uur niet te gebruiken nadat deze thermoplastisch vervormd zijn.

Onze kwaliteitsnormen

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vind je alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de skeeler sport speelt kwaliteit een grote rol. Bij recreatief skeeleren maar ook tijdens wedstrijden is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de skeeler uitrusting van hoge kwaliteit is.

Oomssport, al jaren ervaring

Sinds 1959 biedt Oomssport professionele service en montage aan. Door uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit heeft Oomssport zich een goede reputatie in Nederland opgebouwd. In onze winkels en webshop vind je alles voor skeeleren zoals: helmen, skeelerpakken en brillen. Wij verkopen ook onderdelen zoals lagers, veters, remmen, olie en onderhoudssets. Ook hebben wij een breed assortiment aan wielen. Frames zijn meestal gemaakt van aluminium of carbon. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen in Den Haag en Leiden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.