• Grootste assortiment van de Benelux
  • Gratis verzending binnen de Benelux vanaf €50,-
  • Schaats & skeeler specialist sinds 1959
  • Klantbeoordeling 9/10

Oomssport, de schaats- en skeelerspecialist van Nederland

Bent u op zoek naar nieuwe schaatsen, skeelers of skates? Dan bent u bij Oomssport aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment aan topmodellen schaatsen, skeelers en skates, Maar ook voor al uw schaatskleding, wintersportuitrusting en de verhuur en onderhoud van schaatsen hoeft u niet verder te zoeken. Ook in onze winkels in Den Haag en Leiden helpen onze experts u met het maken van de juiste en beste keuze.

onze winkels

De Oomssport 3D Voetanalyse

Ben je op zoek naar de perfecte schaats? Met de Oomssport 3D voetanalyse ben je verzekerd van de beste pasvorm. Onze 3D scan maakt een nauwkeurige analyse van je voet en laat zien welk type schoen het beste bij je past. Of het nu om langebaanschaatsen, hockeyschaatsen, kunstschaatsen of skeelers gaat, je krijgt altijd de perfecte schoen!

De grootste als het om schaatsen gaat!

Wij hebben het grootste assortiment topmodellen schaatsen van de Benelux. Of u nu op zoek bent naar een paar lage of hoge noren, ijshockeyschaatsen, shorttrack schaatsen of kunstschaatsen? Wij hebben het allemaal! Ook de beste schaatsen voor het maken van mooie toertochten hebben wij in ons assortiment. Niet zeker welke schaatsen het beste bij u passen? Kom eens langs in onze winkel, onze experts helpen u graag!

Nieuwe skates, skeelers of rolschaatsen?

Naast schaatsen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan topmodellen skeelers en skates. Onze modellen hebben wij voor dames, heren en kinderen. Ons assortiment skeelers is zeer geschikt voor het maken van mooie tochten en zijn van topmerken als Bont, Powerslide en K2. Ook hebben wij een assortiment aan rolschaatsen, met topmerken als Roces. Uiteraard verkopen wij ook diverse wielen en andere accessoires.

Onze merken
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.