Lege batterij van MyLaps transponder

De batterij van je Mylaps transponder is leeg, wat nu? De batterij van je MyLaps transponder kan niet vervangen worden. De transponder moet als hij leeg is opgestuurd worden naar Mylaps. Met een geldig abonnement krijg je dat gratis een nieuwe transponder opgestuurd. Dit valt onder de garantievoorwaarden die bij het abonnement horen. MyLaps maakt geen gebruik van winkels als servicepunt, je moet dan ook zelf de transponder naar ze opsturen.

Read more
0 comments
26 views

Video - Probeer bij Oomssport gelijk je aankoop uit op het ijs! Dat is uniek!

Onze winkels zitten direct aan de ijsbaan! Onze Oomssport vestigingen zijn uniek gevestigd aan de schaatsbanen De Uithof in Den Haag en Schaatshal Leiden. Doordat we aan de schaatsbanen gevestigd zijn kunt u de zojuist aangeschafte schaatsen direct uitproberen op de schaatsbaan, mits er publieksuren zijn. Onze winkels hebben een grote voorraad aan schaatsen en schaatsmateriaal waardoor je bij ons altijd slaagt! Daarnaast hebben onze winkels ook een werkplaats waar u terecht kunt voor reparaties en onderhoud.

Read more
0 comments
17 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.