De geschiedenis van Oomssport: een reis door de tijd

Ontdek het unieke verhaal van Oomssport. Gestart door de broers Ton en Henk Ooms, heeft deze schaatsspecialist zich ontwikkeld tot de toonaangevende retailer in de Benelux voor alles wat met schaatsen te maken heeft. Van de eerste rolhockeybaan in Nederland tot de meest geavanceerde schaatstechnologieën van vandaag, zoals de 3D voetscanner, Oomssport biedt een rijk verleden vol uitdagingen, ondernemerschap en innovatie.

Read more

Veilig winkelen bij Oomssport tijdens Corona

Ook tijdens corona wil je natuurlijk lekker blijven sporten en heb je ook gewoon je materiaal nodig. Daarom hebben we er bij Oomssport voor gezorgd dat jij veilig bij ons kunt winkelen. Zo houden we jou en onze collega’s corona vrij!

Read more

Oomssport is de hele zomer open!

Het schaatsseizoen is weer voorbij, maar dat betekent niet dat wij er ook mee ophouden. Met het ophouden van het schaatsseizoen begint namelijk het skeelerseizoen! Wij zijn de hele zomer open om voor jullie het hele seizoen op rolletjes te laten verlopen. Komende zomer introduceren we een aantal mooie nieuwe modellen in onze collectie.

Read more

Lege batterij van MyLaps transponder

De batterij van je Mylaps transponder is leeg, wat nu? De batterij van je MyLaps transponder kan niet vervangen worden. De transponder moet als hij leeg is opgestuurd worden naar Mylaps. Met een geldig abonnement krijg je dat gratis een nieuwe transponder opgestuurd. Dit valt onder de garantievoorwaarden die bij het abonnement horen. MyLaps maakt geen gebruik van winkels als servicepunt, je moet dan ook zelf de transponder naar ze opsturen.

Read more

Video - Probeer bij Oomssport gelijk je aankoop uit op het ijs! Dat is uniek!

Onze winkels zitten direct aan de ijsbaan! Onze Oomssport vestigingen zijn uniek gevestigd aan de schaatsbanen De Uithof in Den Haag en Schaatshal Leiden. Doordat we aan de schaatsbanen gevestigd zijn kunt u de zojuist aangeschafte schaatsen direct uitproberen op de schaatsbaan, mits er publieksuren zijn. Onze winkels hebben een grote voorraad aan schaatsen en schaatsmateriaal waardoor je bij ons altijd slaagt! Daarnaast hebben onze winkels ook een werkplaats waar u terecht kunt voor reparaties en onderhoud.

Read more
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking