Veilig winkelen bij Oomssport tijdens Corona

Ook tijdens corona wil je natuurlijk lekker blijven sporten en heb je ook gewoon je materiaal nodig. Daarom hebben we er bij Oomssport voor gezorgd dat jij veilig bij ons kunt winkelen. Zo houden we jou en onze collega’s corona vrij!

Werken volgens RIVM corona richtlijnen bij Oomssport

veilig winkelen corona oomssport balieWe hebben de richtlijnen van het RIVM toegepast in onze winkel, daarom hebben we op onze vloer social distance stickers aangebracht zodat jij als bezoeker weet waar u aantoe bent. Voor onze ingang vind je desinfecterende handgel, om met z’n allen te zorgen dat ook de spullen in de winkel geen gevaar voor overdraging vormen. Daarnaast hebben we in de winkel beweegroutes uitgestippeld, om social distancing makkelijker te maken. Ook zouden we je willen vragen om waar mogelijk met de pin af te rekenen, dit zorgt er voor dat er zo weinig mogelijk overdracht momenten plaatsvinden voor het virus. Boven onze balies zijn plexiglas schermen geïnstalleerd zodat ook daar de kans op overdracht zo klein mogelijk is.

covid route oomssportCorona richtlijnen voor onze Oomssport collega’s

Ook onze collega's volgen hygiëneregels om er zo voor te zorgen dat iedereen in de winkel en bijbehorende ruimtes zo weinig mogelijk risico loopt. Na elke interactie wassen onze collega’s hun handen en worden hier bij de wastafel steeds aan herinnerd met instructies. Daarnaast dragen onze medewerkers mondkapjes en hebben we een speciaal mobiel scherm dat we tijdens het helpen met schaatsen of skeelers passen tussen ons in kunnen zetten. Daarnaast worden onze pinautomaten en andere toetsenborden en gereedschappen regelmatig schoongemaakt met desinfecterende doekjes.

Schaatsverhuur bij Oomssport en corona

Om teveel drukte in de winkel te voorkomen hebben we bij de nieuwe entree van de schaatsbaan een speciale verhuur unit opgezet. Hier is het ruim opgezet om social distancing mogelijk te maken!

Click and collect bij Oomssport

Nu shoppen in onze winkel niet kan, hebben we click and collect opgezet. Heb je online je favoriete artikel gevonden, stop het in je winkelmandje en selecteer afhalen in de winkel. Je besteld dus je artikelen in onze webshop en kunt ze gelijk afhalen in onze winkel. Onze webshop geeft live onze voorraad weer, wat je bestelt ligt dus gelijk voor je klaar in de winkel. Click and collect maakt het mogelijk om alsnog bij ons te shoppen!

Schaatsen en skeelers aanmeten tijdens corona

Vanaf 2 maart is het voor ons weer mogelijk om schaatsen en skeelers aan te meten en te verkopen in onze winkel. Heb je het kopen van nieuwe skeelers of schaatsen uitgesteld omdat je niet kon passen tijdens Corona? Je hoeft nu niet meer online te kijken je kunt ze nu weer even aan hebben. Kom langs in onze winkel, we hebben alle nodige maatregelen genomen om het passen zonder risico te laten verlopen!

Vind je het toch niet prettig om tijdens Corona naar de winkel te komen, neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Je kunt hier net als in de winkel ons hele assortiment terugvinden. Door onze snelle servie heb je je favoriete schaatsartikelen binnen no-time in huis!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking