Oomssport is de hele zomer open!

Het schaatsseizoen is weer voorbij, maar dat betekent niet dat wij er ook mee ophouden. Met het ophouden van het schaatsseizoen begint namelijk het skeelerseizoen! Wij zijn de hele zomer open om voor jullie het hele seizoen op rolletjes te laten verlopen. Komende zomer introduceren we een aantal mooie nieuwe modellen in onze collectie.

We willen allemaal graag weer naar buiten en we hebben daarom een ruime voorraad aan skates en skeelers ingeslagen. Zo ben je verzekerd van een snelle levering als je online besteld en heb je genoeg keuze als je komt passen in onze winkels. We hebben skeelers en skates van alle bekende merken, K2, Fila, Rollerblade en Roces.

Ook voor professionele skeelers kun je bij ons terecht. Zowel voor hele nieuwe skeelers als onderdelen. We hebben een grote voorraad voor alle bekende merken zoals Powerslide, Cadomotus, Luigino en Bont. Daarnaast vind je bij ons al je benodigdheden zoals wielen, frames en lagers.

Linea roll lineKunstrolschaats van Linea

De hele zomer door trainen voor kunstschaatsen? Dat is geen probleem met het nieuwe Roll-Line Linea Rolschaats onderstel. Dit onderstel is speciaal gemaakt voor kunstschaats training en wordt gemonteerd onder echte kunstschaats schoenen. Het middelste wieltje in dit onderstel is verstelbaar, hierdoor kun je het onderstel nog meer laten lijken op je eigen ijzers. Het onderstel wordt geleverd met wielen en toe stop, zo ben je direct klaar om te trainen!

 

 

Binnenkort verkrijgbaar: Stuntsteps van Chille!

Binnenkort kun je bij ons terecht voor de stuntsteps van Chille. Deze steps zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en zijn dus erg duurzaam. Met wielen van 110mm en een brede T-bar ben je verzekerd van maximale controle. Schrijf je onderaan onze homepagina in voor onze nieuwsbrief, daar laten we je weten wanneer de steps verkrijgbaar zijn!

Chilli steps

Winkelen op afspraak

Voorlopig winkelen we nog op afspraak in verband met de corona maatregelen. Dit betekent dat je, voordat je langs komt, even moet bellen om een afspraak te maken. We mogen maximaal 2 klanten tegelijk in onze winkel laten. Kom dus het liefst alleen of maximaal twee personen. Mochten er onverhoopt meer mensen tegelijk langs komen, dan hebben we in de hal van de Uithof zitplekken waar je even kunt wachten.

Online bestellen

Mocht je niet naar onze winkel kunnen komen, dan kun je natuurlijk ook altijd online bestellen. Onze webshop is 24/7 geopend met een grote voorraad. Neem eens een kijkje in ons skeeler en skate assortiment!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking