Bescherming tijdens het skaten

Welke beschermsets heb je nodig Alle beschermers voor het skaten vind je bij Oomssport! We hebben beschermsets voor skeelers, skates en rolschaatsen. Hierdoor is er voor iedereen wel iets te vinden. Polsbeschermers zijn belangrijk Polsbeschermers zijn heel erg belangrijk. 

Read more

Mooie skate routes in de natuur

Als je lekker een rondje wil skeeleren dan is het fijn om niet elke keer dezelfde route te skeeleren, daarom willen we je meer vertellen over een mooie skate route bij ons in de buurt. Er zijn in Nederland natuurlijk veel meer mooie skateroutes. We geven je een paar tips waar de mooiste routes te vinden zijn, dus lees snel verder.

Read more

Hoe haal ik hoge snelheden op mijn skeelers?

Skeeleren is eigenlijk een heel diverse sport. Een heerlijk ontspannen tocht in de natuur, lange tochten, rondjes door het park of een pittige training. We willen allemaal ook wel eens zo hard mogelijk gaan. Harder skeeleren kan je bereiken door een betere techniek, ander materiaal en de juiste kleding te dragen. In deze blog vertellen we alles waarmee ook jij hoge snelheden kan gaan behalen.

Read more

Vergeet niet je skeelers of inline skates te checken voordat het seizoen start! Kijk hier hoe!

Skeeler en skate wielen Het weer laat ons weer toe om lekker buiten te skaten en skeeleren, om zonder tegenslag aan je seizoen te kunnen beginnen is het belangrijk om een materiaalcheck te doen! Het is namelijk erg vervelend als je halverwege een lange tocht pech krijgt met wielen of lagers. Als de wielen van skeelers lang opgeborgen hebben gelegen is het handig om te controleren of ze niet droog zijn geworden, ze voelen dan erg hard aan en klinken holler dat goede wielen. Ook kunnen er kleine scheurtjes in het wiel zitten die er op duiden dat het wiel droog is. Droge wielen kunnen er voor zorgen dat je wielen tijdens je rit afbrokkelen of scheuren, waardoor je je rit niet meer voort kunt zetten.

Read more
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking