Mooie skate routes in de natuur

Als je lekker een rondje wil skeeleren dan is het fijn om niet elke keer dezelfde route te skeeleren, daarom willen we je meer vertellen over een mooie skate route bij ons in de buurt. Er zijn in Nederland natuurlijk veel meer mooie skateroutes. We geven je een paar tips waar de mooiste routes te vinden zijn, dus lees snel verder.

Skate routenetwerk Midden-Delfland

Skateroutenetwerk Midden-Delfland is een netwerk van skate routes tussen Rotterdam en Delft. De routes leiden je dwars door dit prachtige veenweidegebied, zo zie je onderweg koeien, dorpjes en recreatiegebieden. Je skate op deze route voornamelijk over mooi asfalt en zult dus geen problemen hebben met klinkers of andere obstakels. Binnen dit netwerk zijn er volop mogelijkheden om je route te kiezen, je kunt je vermaken met 90km aan skate route. Kies van tevoren je route en volg de bordjes met nummertjes om weer bij het punt waar je begonnen bent uit te komen. Bekijk ook eens de folder voor meer informatie over Skateroutenetwerk Midden-Delfland.vrouw skaten natuur

Wat heb ik nodig voor de skate routes?

Voor de skateroutes heb je geen speciale materialen nodig behalve je skates, skate bescherming en je gezond verstand. De routes bevinden zich langs en op de openbare weg, wij raden aan om voor je veiligheid een helm, kniebescherming, elleboogbescherming en polsbescherming te dragen, ook in een beschermset te bestellen. Waar je zelf misschien geen fout maakt, kan een ander onoplettend zijn. Mocht je deze materialen niet hebben dan hebben wij een ruim assortiment aan beschermingsmateriaal voor je.

Andere skate routes

Met een beetje speurwerk op google kun je een aantal mooie routes vinden. De mooiste manier om routes te vinden is natuurlijk om deze te krijgen en delen met andere skaters. Op de website van Wikiloc vind je in elke provincie skateroutes die door skaters zelf op de site geplaatst zijn. Daarnaast heeft de KNSB recentelijk ook een app ontwikkeld die dient als skate route platform, deze app heet sprint en is te downloaden in de app of play store op je telefoon.

Veel skate plezier

koeien   

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking