Video - Het blad van je hockey stick tapen

Het blad van je hockey stick tapen Om te zorgen dat je zo optimaal mogelijk de puck kunt schieten is het belangrijk om te zorgen dat je het blad van je stick intaped. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en het is dat ook erg persoonlijk welke manier je zelf het best vindt. Ook helpt het intapen van je stick tegen het slijten van je stick of dat er hoekjes uit je stick springen.

Read more
0 comments
1148 views

Video - CCM IJshockey assortiment

CCM ijshockey assortiment In deze nieuwe blog willen we het met jullie hebben over onze collectie CCM ijshockeyschaatsen. In ons assortiment vind je voor iedereen de perfecte schaats, of je nou professional bent of recreant. Je zult dan ook ijshockeyschaatsen tegenkomen in een prijsrange van 70 tot 650 euro. CCM productlijnen Bij CCM vind je drie lijnen ijshockeyschaatsen, deze lijnen verschillen in pasvorm en kleuren.De tacks lijn van CCM heeft een neutrale pasvorm en is dus geschikt voor mensen met een gemiddelde voet. De ribcor heeft een iets smallere pasvorm en is daardoor meer geschikt voor mensen met smalle voeten. En tot slot heeft de Jetspeed lijn de breedste pasvorm en is daarom dus geschikt voor mensen met een brede voet. Deze lijnen zie je niet alleen terug komen in de schaatsen van CCM maar ook in de uitrusting, zoals handschoenen, pantsers ed.

Read more
0 comments
100 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.