Bauer 3D Skate Lab

Bij Oomssport gaan we met de tijd mee en we hebben de volgende stap gezet om onze service te verbeteren. Vanaf nu kun je bij Oomssport een scan laten maken van je voet met de Bauer’s 3D skate lab. De scan laat je direct zien welk type en welke maat ijshockeyschaats het beste bij jou past.

Wetenschappelijke algoritmes om jouw perfecte pasvorm te bepalen

De algoritmes bepalen de lengte en breedte van je voet op verschillende punten. Met deze punten bepaalt het apparaat welke maat schaats je nodig hebt en welke van de drie karakteristieke ijshockey lijnen van Bauer, de Bauer Vapor, Bauer Supreme of Fit, het beste bij je past. De Nexus lijn van Bauer gaat er uit en de Fit 1, 2 en 3 komen er nieuw bij!

De drie stappen van Bauer 3D skate lab

Scannen

Het apparaat zal eerst je voet scannen voor de wetenschappelijke data die zij nodig heeft. De scanner maakt een 3d afbeelding van je voet in een aantal seconden nadat je in het apparaat stapt met sokken of op blote voeten. Deze technologie is ontwikkeld door Volumental, een Zweeds bedrijf dat zich specialiseert in custom voetscans voor topmerken in footwear. De scanner gebruikt een voetprofiel systeem dat zeven punten op je voet gebruikt en daaruit de gebieden selecteert die speciale aandacht nodig hebben om jouw best mogelijke pasvorm voor ijshockeyschaatsen te vinden.

Analyseren

Na de scan analyseert het apparaat je gegevens en geeft daarna belangrijke informatie over de lengte breedte en diepte van je voetprofiel. Met deze cijfers kan Bauer’s 3D skate lab met behulp van het algoritme bepalen welke ruimte of juist extra ondersteuning bepaalde delen van je voet nodig hebben in je schaatsschoen.

Fit

Nu alles geanalyseerd is en het lab alle data over je voet heeft verzameld, zal het apparaat berekenen of jouw voet het beste een Bauer Bauer Vapor, Bauer Supreme of Fit schaats past. Hiermee zorgt het apparaat ervoor dat je het meest optimale model voor jou aangeboden krijgt.

Dus twijfel je of jouw model wel het beste model is voor jou of heb je nieuwe schaatsen nodig? Kom bij ons meten of je schaatsen wel echt bij je passen of welk model jouw voet nodig heeft!

We ontvangen je graag bij ons in de winkel om met jou een meting te doen.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking