Weissensee 2018 Team Nedflex

De meiden van marathonschaatsteam Nedflex hebben hun dagen op de Weissensee mooi vastgelegd in een filmpje. Aangezien natuurijs in Nederland al jaren geen zekerheid is, vertrekt het gehele peloton naar Oostenrijk. De meeste marathonploegen zijn daar een dag of 10. Er worden meerdere wedstrijden verreden: Het Open Nederlands Kampioenschap De Alternatieve Elfstedentocht Het Aart Koopmans Memorial

Read more

Video - Musthaves voor het schaatsen op natuurijs en de Weissensee

Ontdek in deze blog van Oomssport de essentiële tips en musthaves voor het schaatsen op natuurijs en de Weissensee. Van cruciale veiligheidsmaatregelen tot slimme kledingkeuzes, we delen inzichten die zowel beginnende als ervaren schaatsliefhebbers niet mogen missen. Leer hoe u uzelf kunt beschermen tegen de kou, welke uitrusting onmisbaar is voor uw veiligheid, en hoe u het meeste uit uw schaatservaring kunt halen. Bent u klaar om uw schaatsavonturen naar een hoger niveau te tillen? Lees verder in onze blog voor alle details en praktische tips!

Read more

Video - Den Haag FM op bezoek bij Oomssport

De Haagse regionale televisie DHTV was tijdens de vorstperiode in maart 2018 te gast bij Oomssport op de Uithof in Den Haag. Koning winter heeft Den haag ‘met een gevoelstemperatuur van min 10 graden’ in zijn greep met de schaatskoorts. Er ligt natuurijs we kunnen gaan schaatsen. Bij Oomssport slijpen ze veel schaatsen, deze zijn meestal dezelfde dag nog klaar.   Met buitenijs is er grote drukte bij Oomssport de schaatsspecialist. Bij natuurijs slaan we een extra grote voorraad schaatsen in. Zodra er nachtvorst in Nederland is, voelen wij de drukte al aankomen.

Read more

Video - Salomon tourschaatsen voor op natuurijs

Ontdek de wereld van klunschaatsen voor natuurijs, perfect voor schaatsavonturen op locaties zoals de Weissensee. Deze schaatsen, met hun comfortabele schoenen uit de langlauf skate-discipline en speciaal ontworpen ijzers, bieden uitstekende grip en veiligheid op het ijs. Bekijk onze vlogs voor meer informatie over onze Freeskate natuurijs schaatsen, beschikbaar in diverse modellen, en handige tips voor het onderhoud van uw schaatsen tijdens lange tochten.

Read more
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking