Video -  Den Haag FM op bezoek bij Oomssport

De Haagse regionale televisie DHTV was tijdens de vorstperiode in maart 2018 te gast bij Oomssport op de Uithof in Den Haag.

Koning winter heeft Den haag ‘met een gevoelstemperatuur van min 10 graden’ in zijn greep met de schaatskoorts. Er ligt natuurijs, we kunnen gaan schaatsen!

Bij Oomssport slijpen ze veel schaatsen, deze zijn meestal dezelfde dag nog klaar. 

Met buitenijs is er grote drukte bij Oomssport de schaatsspecialist. Bij natuurijs slaan we een extra grote voorraad schaatsen in.

Zodra er nachtvorst in Nederland is, voelen wij de drukte al aankomen.

Schaatsen is voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen, mannen en dames willen gaan schaatsen. Bij Oomssport hebben ze alle soorten schaatsen: Hockeyschaatsen, kunstschaatsen en noren.

Ook oma’s willen graag met de kleinkinderen gaan schaatsen en komen langs voor verstelbare kinderschaatsen.

Ook de webshop van Oomssport heeft het extra druk, oomssport.nl, we versturen nieuwe en geslepen schaatsen en alle accessoires door heel Nederland en ook naar het buitenland. Door de grote voorraad schaatsen kunnen we snel leveren vandaag besteld, meestal morgen in huis.


Natuurijs tip van de schaatsspecialist

Schaatsen moeten goed passen. Loopschoenen hebben ruimte voor in de schoen nodig om je stap te kunnen afwikkelen. Een schaatsschoen moet goed om de voet aansluiten. De hiel moet goed achterin de schaatsschoen en tenen comfortabel tegen de voorkant of iets daar van af.

Gebruik geen dikke sokken maar dunne naadloze sokken in de schaatsen. Om de voeten warm te houden tijdens de natuurijs tocht kan je het beste de schaatsen isoleren aan de buitenkant met Viking neopreen overschoenen, deze zijn goed tegen kou en vocht.

Wilt u meer informatie, kom langs in onze winkels in Den Haag en Leiden of kijk op oomssport.nl wil je ons blijven volgen abonneer je dan op ons Youtube kanaal: Oomssport

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking