KNSB talent team zuidwest

Oomssport is trotse sponsor van het KNSB talent team Zuidwest. We zijn begonnen met het sponsoren van de inlineskate selectie binnen het talent team. Dit seizoen willen we ook bijdragen aan het ontwikkelen van talent binnen de langebaan en shorttrack selecties. Het langebaan team traint op de uithof, waar onze hoofdvestiging zit. Zo is het extra makkelijk om het team ook met praktische zaken te ondersteunen.

Van jong oranje naar talent teams

Jong oranje was tot 2014 de plek waar jong toptalent doorstroomde naar de absolute top. Sven Kramer en Ireen Wüst hebben onder andere via deze weg de top bereikt. Tegenwoordig ziet de kweekvijver van de KNSB er anders uit. Om meer talent te bereiken zijn er vijf regionale talent teams opgezet. Met deze gedecentraliseerde aanpak wordt meer talent bereikt en is er een groter vangnet voor talent. Waar jong oranje eerst een heel select clubje was, is er nu voor meer talent plek om door te groeien.

Een kijkje binnen het team

Omdat we trost zijn op onze sponsoring van de divisies binnen talent team Zuidwest, willen we jullie graag kennis laten maken met het team. Een aantal leden van het team hebben blogs geschreven over grote wedstrijden die ze hebben gereden. Zo krijgen we een exclusief kijkje in de wedstrijdbeleving van een aantal teamleden.

Willen jullie meer weten over het talent team? Kijk dan eens op hun website: https://www.knsbtalentteamzuidwest.nl/

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking