Lijst van producten op merk MGP

Wil je een MGP stuntstep kopen?

Als je een stuntstep of step wilt kopen ben je bij Oomssport aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan steps van de twee bekendste merken; MGP en Chili. Deze steps kunnen alles aan en zijn geschikt voor alle leeftijden. De stuntsteps van MGP zijn niet opvouwbaar, dit is om de duurzaamheid van de steps te vergroten! Deze steps kunnen tegen een stootje!

Wat is het verschil tussen een MGP stuntstep en een normale step?

Het verschil tussen een MGP stuntstep en een normale step is kortgezegd de stevigheid. Een normale step is gemaakt om rustig rondjes mee te steppen en lekker te sporten of ontspannen. Een MGP stuntstep moet bestand zijn tegen harde klappen en de tricks die je er mee wilt doen. Stuntsteps zijn dan ook wat zwaarder en de onderdelen zijn uit één stuk gemaakt. Het deck en de t-bar bestaan dus uit 1 stuk staal waardoor ze steviger zijn dan normale steps. Een MGP stuntstep kun je ook niet inklappen, dit heeft ook weer te maken met stevigheid. Zo’n klapmechanisme is een zwakke plek in een step en dus niet geschikt voor stunts.

MGP stuntstep kopen?

De stuntsteps van MGP, ook wel bekend als Mad Gear stuntsteps, staan bekend om duurzaamheid en kwaliteit. Er zijn veel professionele rijders die MGP steps gebruiken. Dat is ook niet gek want MGP was een van de eersten op de markt en dus ook een producent met bergen ervaring. Dit zorgt voor een stevige duurzame stuntstep, die net als de steps van MGP uit 1 stuk gemaakt wordt. De MGP stuntsteps zijn gemaakt voor de beste tricks en hoge sprongen.

MGP stuntstep voor je kind kopen

In ons assortiment vind je MGP steps voor zowel gevorderden en beginners als kinderen en volwassenen. Let er dus goed op welk type je koopt en voor wie! De steps voor kinderen zijn vaak iets lichter en die voor volwassenen zwaarder. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Toon minder
MGP VX Origin Team White/Red Stuntstep MGP VX Origin Team White/Red Stuntstep 2
Laatste items in voorraad
MGP VX Neo Faze Stuntstep
Laatste items in voorraad
MGP Carve Pro X Blue Stuntstep
MGP 110mm Force Stuntstep Wiel (Grijs)
Laatste items in voorraad
MGP VX Origin Pro Solid Petrol Stuntstep MGP VX Origin Pro Solid Petrol Stuntstep 2
Laatste items in voorraad
MGP Carve Pro X Green Stuntstep
MGP VX Neo Rush Stuntstep
Laatste items in voorraad
MGP Carve Elite Blue/Green Stuntstep
Laatste items in voorraad
MGP VX Origin Pro Faded Black / Green Stuntstep MGP VX Origin Pro Faded Black / Green Stuntstep 2
Laatste items in voorraad
MGP VX Origin Grip Tape
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Stunt steps

MGP VX Origin Grip Tape

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking